«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

7.8.17

Πήγαινε το ψέκασμα σύννεφο! Ο Καμμένος έλεγε ότι… θα βρει δις από ΗΠΑ για την έξοδο από το ευρώ

«Μπορώ να σου φέρω δισεκατομμύρια από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να κλείσω μια συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής που θα κάνουν ανώδυνη την έξοδο από το ευρώ».
  Αυτή είναι σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, η ατάκα που είπε ο υπουργός Άμυνας, κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος. Ο κ. Βαρουφάκης διηγείται πως, ακούγοντας την εναλλακτική λύση που του πρότεινε ο Καμμένος, απλώς χαμογέλασε και προσπάθησε να μη δώσει σημασία. Όμως, ο υπουργός Άμυνας επέμεινε: «Μου συνέστησε να συναντήσω έναν φίλο του, έναν Ελληνοαμερικανό της Wall Street, ο οποίος τα είχε όλα έτοιμα. Ο Αλέξης μάς άκουγε και είπε ότι πρέπει να το κοιτάξω». Στη συνέχεια ο Γ. Βαρουφάκης αναφέρει ότι, εφόσον ήταν υπουργός Οικονομικών, είχε υποχρέωση να μην αφήσει κανένα ενδεχόμενο χωρίς να το εξετάσει.
 «Αν και ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν ψέματα, έκανα το καθήκον μου. Συνάντησα τον εν λόγω κύριο στο γραφείο μου. Όπως είχα μαντέψει, το σωσίβιο… απλώς δεν υπήρχε».
   


Πρώτο Θέμα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου