8.8.17

Ανέβασε και την ΕΡΤ

Το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη απογείωσε και την ΕΡΤ, που μεταδίδει τα αγωνίσματα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Στίβου. 
Το βράδυ της Κυριακής που ήταν σε εξέλιξη ο τελικός του επί κοντώ ο μέσος όρος τηλεθέασης της ΕΡΤ 2 έφτασε το 21,5%, στις 3 ώρες και 25 λεπτά κάλυψης. Μπορεί νωρίς το απόγευμα στα προκριματικά να ήταν πιο κάτω η τηλεθέαση, αλλά μετά τις 10μμ που άρχισε ο συναγωνισμός των κοριτσιών ανέβηκε κατακόρυφα. Όπως ανέβαινε προς το χρυσό και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Το βράδυ του Σαββάτου, όπου ήταν οι ημιτελικοί και ο τελικός των 100μ. (Μπολτ κλπ) ο μέσος όρος τηλεθέασης των 2,50 ωρών μετάδοσης ήταν 13,3%. Τα στοιχεία της εταιρίας μετρήσεων πάντως δείχνουν πως οι φίλοι του αθλητισμού είναι πολλοί. Ίσως η ΕΡΤ να αποτελεί όαση στις καλοκαιρινές επαναλήψεις.   
Και η τελετή απονομής του χρυσού μεταλλίου στη νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια έφερε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης: 10,2% καταγράφηκε 8 με 9 μμ, που ήταν η απονομή και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου,  14,6% ανέβηκε μέχρι τα μεσάνυκτα, που τελείωσαν οι κούρσες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου