«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

8.8.17

Ανέβασε και την ΕΡΤ

Το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη απογείωσε και την ΕΡΤ, που μεταδίδει τα αγωνίσματα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Στίβου. 
Το βράδυ της Κυριακής που ήταν σε εξέλιξη ο τελικός του επί κοντώ ο μέσος όρος τηλεθέασης της ΕΡΤ 2 έφτασε το 21,5%, στις 3 ώρες και 25 λεπτά κάλυψης. Μπορεί νωρίς το απόγευμα στα προκριματικά να ήταν πιο κάτω η τηλεθέαση, αλλά μετά τις 10μμ που άρχισε ο συναγωνισμός των κοριτσιών ανέβηκε κατακόρυφα. Όπως ανέβαινε προς το χρυσό και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Το βράδυ του Σαββάτου, όπου ήταν οι ημιτελικοί και ο τελικός των 100μ. (Μπολτ κλπ) ο μέσος όρος τηλεθέασης των 2,50 ωρών μετάδοσης ήταν 13,3%. Τα στοιχεία της εταιρίας μετρήσεων πάντως δείχνουν πως οι φίλοι του αθλητισμού είναι πολλοί. Ίσως η ΕΡΤ να αποτελεί όαση στις καλοκαιρινές επαναλήψεις.   
Και η τελετή απονομής του χρυσού μεταλλίου στη νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια έφερε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης: 10,2% καταγράφηκε 8 με 9 μμ, που ήταν η απονομή και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου,  14,6% ανέβηκε μέχρι τα μεσάνυκτα, που τελείωσαν οι κούρσες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου