7.8.17

Θάνατοι λουομένων σε Πάτρα, Πλαταμώνα, Ζάκυνθο και Χαλκιδική

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 34χρονος από την θαλάσσια περιοχή της πλαζ του Ε.Ο.Τ Πατρών. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Επίσης την Κυριακή 83χρονος νεκρός ανασύρθηκε στην θαλάσσια περιοχή Νέων Πόρων Πιερίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση Διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε κι ένας 19χρονος στην θαλάσσια περιοχή “ΒΑΡΒΑΡΕΣ” Άνω Βολιμών Ζακύνθου. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Και μία 84χρονη από την θαλάσσια περιοχή Αγίου Ιωάννη Νέας Σκιώνης Χαλκιδικής. Στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Διενεργείται προανάκριση από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου