19.8.17

ΦΩΤΟ - Άφησε φαγητό και νερό έξω από έναν Τάφο. Την επόμενη μέρα Πάγωσε με ΑΥΤΟ που αντίκρισε!…

33Ο 28χρονος Keli Keningau Prayitno ζει στο Ινδονησιακό νησί της Ιάβας. 
Μια μέρα σε ένα νεκροταφείο, είδε μια πολύ ιδιαίτερη γάτα να κάθεται δίπλα σε μια ταφόπλακα και σχεδόν ράγισε η καρδιά του.
Την πρώτη φορά που την είδε, σκέφτηκε ότι απλώς έμενε εκεί. Άφησε στο πεινασμένο ζώο λίγο φαγητό και νερό και συνέχισε το δρόμο του.

Αλλά την επόμενη μέρα, άκουσε ξανά το ίδιο νιαούρισμα. Ήταν η γάτα που βρισκόταν δίπλα στον ίδιο τάφο, μακριά από το φαγητό και το νερό, όπως αναφέρει το mpala.gr. Ο άντρας αποφάσισε να φροντίσει τη φτωχή γάτα και να ετοιμάσει άλλο ένα γεύμα για αυτή. Όταν πλησίασε λίγο πιο κοντά, κατάλαβε ότι η γάτα δεν έμοιαζε καθόλου με αδέσποτη.
34
Επανέλαβε τη διαδικασία και την επόμενη μέρα. Τελικά, η γάτα τον άφησε να τη φροντίσει και έτσι ο Keli αποφάσισε να υιοθετήσει το ζώο.
35
Αλλά ό, τι και αν έκανε ο Keli, ένα πράγμα δεν άλλαζε: η γάτα επέστρεφε στον τάφο κάθε μέρα. Έπρεπε να καταλάβει τι συνέβαινε. Μετά από μερικές έρευνες, ανακάλυψε κάτι εκπληκτικό: «Από τη στιγμή που πέθανε ο ιδιοκτήτης της γάτας, εκείνη έμενε στον τάφο του. Δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι. Ήταν εκεί για σχεδόν ένα χρόνο, κοιμόταν εκεί και νιαούριζε».
36
Η γάτα και ο ιδιοκτήτης της πρέπει να είχαν μια υπέροχη σχέση. Ο Keli τη φροντίζει καθώς εκείνη συνεχίζει να θρηνεί και είναι εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση του ζώου στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου