6.8.17

Άννα Βίσση: Διέκοψε τη συναυλία της λόγω πτώσης αυτοκινήτου στη θάλασσα

Ένα απρόσμενο γεγονός ανάγκασε την Άννα Βίσση να διακόψει την επιτυχημένη συναυλία της στην Κόρινθο, στις αρχές Αυγούστου.

Το παραλιακό μέτωπο της Κορίνθου πλημμύρισε από το κέφι και τη χαρά χιλιάδων Κορινθίων κάθε ηλικίας, αλλά και θαυμαστών της τραγουδίστριας από όλη την Πελοπόννησο ακόμα και από την Αθήνα.

Όπως αναφέρει το τοπικό korinthosnews.gr, η Άννα Βίσση τραγούδησε επί δύο σχεδόν ώρες χωρίς ίχνος κούρασης, τιμώντας τα χρήματα που έδωσε ο Δήμος.

Ωστόσο, κάποια στιγμή διέκοψε τη συναυλία της, λόγω της πτώσης ενός αυτοκινήτου στη θάλασσα. Αρχικά υπήρξε αναστάτωση, καθώς κανείς δεν γνώριζε αν υπήρχαν επιβαίνοντας στο όχημα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η οικογένεια του ιδιοκτήτη και κατέφθασαν στο σημείο οι συγγενείς του οδηγού ο οποίος δεν είχε δώσει ακόμα σημεία ζωής. Όσο η ώρα περνούσε και δεν εμφανιζόταν ο οδηγός η αγωνία μεγάλωνε. Τελικά βγήκε ο δύτης του Λιμενικού που ενημέρωσε τις αρχές ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα το αυτοκίνητο για να καθησυχάσουν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με το korinthosnews.gr, η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε ανέφερε: «Ενημερώθηκε τις βραδινές ώρες η Λιμενική Αρχή Κορίνθου για πτώση Ι.Χ.Ε οχήματος χωρίς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου Κορίνθου. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου αναζητήθηκε και ευρέθη ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ.Ε ο οποίος δήλωσε ότι το ΙΧΕ ήταν σταθμευμένο στην παραπάνω περιοχή, ενώ πραγματοποιήθηκε και έλεγχος από ιδιώτη δύτη για την μη ύπαρξη ατόμων στη θάλασσα. Το ΙΧΕ ανασύρθηκε από γερανοφόρο όχημα ενώ δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου