24.8.17

Έχασε τη ζωή της για να μην την πιάσουν οι δασοφύλακες

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 49χρονη γυναίκα πέφτοντας σε γκρεμό, στην Έδεσσα, στην προσπάθειά της να διαφύγει με τα πόδια από τους δασοφύλακες, καθώς με τον σύζυγό της λαθροϋλοτόμο μάζευαν ξύλα από το δάσος.
Το αλλοδαπό ζευγάρι λαθροϋλοτόμων, σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, μάζευαν ξύλα από το δάσος στην ορεινή περιοχή της Ζέρβης στην Έδεσσα. Όταν τους αντιλήφθηκαν δασοφύλακες, το ζευγάρι προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, αλλά η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας σε γκρεμό!
Η 49χρονη Αλβανίδα είχε πάει από το βράδυ της Δευτέρας στο δάσος μαζί με το σύζυγό της με το φορτηγάκι τους. Όταν είδαν τους δασοφύλακες, φοβήθηκαν ότι θα συλληφθούν και εγκατέλειψαν το όχημα φεύγοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Όμως, η γυναίκα δεν επέστρεψε στο σπίτι τους στη Ζέρβη και ο σύζυγός της ενημέρωσε τις αρχές το πρωί της Τρίτης.
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης, η οποία εντοπίστηκε από αστυνομικούς νεκρή μέσα σε μια χαράδρα και ανασύρθηκε έπειτα από επιχείρηση των πυροσβεστών. Η σορός της άτυχης γυναίκας εστάλη για ιατροδικαστική εξέταση, αν και είναι εμφανή τα τραύματα που έφερε από την πτώση στα βράχια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου