24.8.17

Ώρα της 'κρίσης' και στο Europa League

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης 

Οι επαναληπτικοί αγώνες των play off του Εuropa League πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας την Πέμπτη. Φυσικά ξεχωρίζουν οι προσπάθειες των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απέναντι σε Έστερσουντ (εκτός), Μπριζ (εντός) και Μπιλμπάο (εκτός) αντίστοιχα, ενώ υπάρχουν άλλα 19 ζευγάρια που θα το παλέψουν για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.
Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!
Ξεκινάμε από την μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Έστερσουντ εκτός έδρας. Στο πρώτο ματς, ο "δικέφαλος του Βορρά" απέδειξε την ανωτερότητά του απέναντι στους Σουηδούς, πέρνοντας τη νίκη με 3-1 και θέτοντας τις βάσεις για την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους. Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με πέναλτι στο 21', η ελληνική ομάδα μπόρεσε αρχικά να ισοφαρίσει με τον Μάτος στο 38' και με τον Πρίγιοβιτς (σκόραρε δις) να ολοκληρώνει την ανατροπή για το τελικό 3-1. Τώρα, αυτό που απομένει για την ομάδα του Λουτσέσκου είναι να διαχειριστεί έξυπνα αυτό το αβαντάζ και να προκριθεί κόντρα σε μια αντίπαλο που δεν πατάει καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό.
Συνεχίζοντας, βρίσκουμε το ματς της ΑΕΚ με τη Μπριζ στο ΟΑΚΑ. Στο Βέλγιο, η "Ένωση" ήταν αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα παιχνίδια εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 0-0, ενώ το κατόρθωμα είναι ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε ότι ο "δικέφαλος" αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 58', εξαιτίας της αποβολής του Λιβάγια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πάντως, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ για να προκριθεί πρέπει να βρει και δίχτυα, κάτι που δεν έχει κάνει σε κανένα από τα φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια.
Ολοκληρώνουμε τις προσπάθειες των ελληνικών εκπροσώπων με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα φιλοξενηθεί από τη Μπιλμπάο. Στο ματς της Λεωφόρου, οι "πράσινοι" ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν στο 29' με όμορφο γκολ του Λουντ, ενώ στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε η κυριαρχία τους με ευκαιρίες και κατοχή που έφερε και δεύτερο τέρμα με τον Καμπέσας στο 55'! Η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού η ομάδα του Ουζουνίδη ξέμεινε από δυνάμεις λόγου μικρού ρόστερ και αυτό έδωσε το δικαίωμα στους Βάσκους μέσα σε έξι λεπτά (68', 71', 74') να πετύχουν τρία γκολ και να φέρουν... τούμπα την αναμέτρηση. Τώρα, πλέον, με αυτά τα δεδομένα το "τριφύλλι" έχει απίστευτα δύσκολο έργο μέσα στο "Σαν Μαμές", ένα γήπεδο που... γέρνει για κάθε φιλοξενούμενο.
Στα άλλα ζευγάρια, φυσικά έχουμε τη δύσκολη αποστολή της ΑΕΚ Λάρνακας απέναντι στην Πλζεν, με το σκορ να είναι στο 3-1 υπέρ των Τσέχων, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού θα πάει στη Δανία απέναντι στη Μίντιλαντ, για να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο. Τέλος, ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζουν τα ζευγάρια Φενερμπαχτσέ - Βαρντάρ (0-2), Ζενίτ - Ουτρέχτη (0-1), Μαρσέιγ - Ντομζάλε (1-1) και Ερυθρός Αστέρας - Κρασνοντάρ (2-3).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου