26.8.17

Ο Ζούκερμπεργκ απολογείται μέσω Twitter για τη σημερινή κατάρρευση του Facebook

Από το πρωί χρήστες απ' όλον τον κόσμο, ιδιωτικών και επαγγελματικών σελίδων στο Facebook, διαμαρτύρονταν για την κακή λειτουργία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Σε άλλες περιπτώσεις δεν μπορούσαν να δουν τα posts, σε κάποιες ήταν αδύνατος ο σχολιασμός ή η επεξεργασία των αναρτήσεων, μέχρι που το Facebook κατέρρευσε.
Για περίπου μία ώρα, σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη που κάνουν χρήση των υπηρεσιών της σελίδας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, η δημοσίευση και η οποιαδήποτε διάδραση ήταν απολύτως αδύνατη με αποτέλεσμα τα σχόλια και οι ερωτήσεις των χρηστών να πλημμυρίζουν τις σελίδες που ασχολούνται με την επίλυση προβλημάτων της συγκεκριμένης πλατφόρμας.
Όταν πλέον το ζήτημα πήρε έκταση, παρενέβη -μέσω Twitter- o Ζούκερμπεργκ για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να καθησυχάσει τους χρήστες που πλέον εξοργισμένοι ζητούσαν ενημέρωση. Όπως ανέφερε σε μερικά απανωτά tweets του, το Facebook "έπεσε" λόγω κάποιων βελτιώσεων και συντομεύσεων στις οποίες προχωρούν αυτό το διάστημα οι τεχνικοί της πλατφόρμας, ενώ διαβεβαίωσε ότι τα όποια προβλήματα θα αποκατασταθούν πολύ σύντομα.
Και πάλι, όμως, τα σχόλια τόσο στη σελίδα του, όσο και στο DownDetector δεν τα γλίτωσε, κυρίως για την έλλειψη επαρκούς ενημέρωσης για τη συντήρηση του δικτύου του και από τη στιγμή που σε αυτήν βρίσκονται μεγάλες επιχειρήσεις με συμφέροντα, διαφημιστικό και εμπορικό ενδιαφέρον.

lifo

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου