14.9.17

ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ! Ποιοί 2 μήνες; Ούτε σε 2 χρόνια δεν θα καθαρίσει ο Σαρωνικός


σαμαρας

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη διατύπωσε τον μεγάλο του προβληματισμό για την περιβαλλοντική ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε μη σοβαρές τις δηλώσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων ότι σε 20 μέρες ή σε έναν μήνα θα έχει καθαριστεί η ρύπανση στον Σαρωνικό.
«Γιατί κάνουν τέτοιες δηλώσεις και γελοιοποιούνται; Ας δούνε πόσο καιρό πήρε να καθαρίσει η θάλασσα σε αντίστοιχες περιπτώσεις ρύπανσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:
«Φοβάμαι πως όχι μόνο σε δύο μήνες, αλλά ούτε σε δύο χρόνια δεν θα έχει καθαρίσει η θάλασσα. Μακάρι να έχω άδικο».
Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς αναρωτήθηκε ποιος θα αποζημιώσει τις τουριστικές επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο, αλλά και τις δορυφορικές προς αυτές επιχειρήσεις, από το πλήγμα που θα υποστούν και είπε χαρακτηριστικά:
 «Όταν κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες με το πετρέλαιο στη Γλυφάδα, ποιος θα κάνει κράτηση σε παραλιακό ξενοδοχείο για την επόμενη χρονιά βλέποντας τες; Ποιος θα αποζημιώσει αυτούς τους επιχειρηματίες;».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου