16.9.17

BINTEO + ΦΩΤΟ - Δείτε τήν θρυλική ομάδα RED ARROWS της RAF σήμερα στην Τανάγρα !!!



Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, απογειώθηκε σήμερα , για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2017 και επαληθεύοντας τον τίτλο του αρτιότερου Αirshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θεσμό πλέον στη διεθνή αεροπορική κοινότητα.

Ακόμα πιο δυναμική, η 6η Athens Flying Week, Tanagra International Air Show 2017, είναι φέτος πιο λειτουργική και φιλική από ποτέ για τους θεατές, έχοντας ως κύριο στόχο να αποτελέσει μοναδική εμπειρία για όλους που τήν τίμούν φέτος  για πρώτη φορά
Πλούσια σε συμμετοχές και θέαμα η 6η Athens Flying Week φιλοξενεί πτητικά σχήματα 9 χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής!!!
Επίσης το παρόν έδωσαν
Oι θρυλικοί RED ARROWS της Royal Air Force με τα BAE Systems Hawk T1 .
Η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία που συμμετέχει πολλαπλά με τη MIG-29 Demo Team, το νέο τους F-16 Tiger Polish Demo Team και τους Bialo- Iskry Team.
Παρούσα, επισης  είναι η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με το F-16 Solo Display Team.
Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής Johan Gustafsson με το ανεμοπλάνο του, που  ήλθε από τη Σουηδία  και καθήλωσε  με το αεροπορικό του υπερθέαμα ζωγραφίζοντας το νυχτερινό ουρανό της Τανάγρας με πυροτεχνήματα, μουσική και ακροβασία.
Από την Ιταλία ο ακροβάτης Silver Chicken και ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία επίσης παγκόσμιος πρωταθλητής Luca Bertosio που φέτος παρουσιάζζει  και τη νυχτερινή του performance.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου