23.9.17

Με την ουρά στα σκέλια

  Δέκα ημέρες κράτησε η... αντίσταση και τώρα πίσω. 
Σχολή δημιουργούν οι άνθρωποι…
 
Μέσα στους πολλούς πόνους που μπορώ να καταλάβω είναι και αυτοί του Νικόλα Καρανίκα και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, του οποίου απαξιώ και να αναφέρω το όνομα - «δεν τον βλέπω», λέμε - οι οποίοι διαολόστειλαν προ δεκαημέρου και κάτι την Eldorado Gold, εκφράζοντας, υποτίθεται, το λαϊκό αίσθημα.
Αυτή όμως όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά, όπως ανακοίνωσε χθες, μένει στην Ελλάδα γιατί έχει έναν εποικοδομητικό διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση. Το οποίο σε πολύ απλά ελληνικά σημαίνει ένα πράγμα: ότι η αγέρωχη ελληνική κυβέρνηση, που όρθωσε περήφανη το ανάστημά της απέναντι στο εκβιαστικό τελεσίγραφο της εταιρείας αυτής, όχι μόνο έκανε πίσω, αλλά τη βλέπω να σκουπίζει και τα πόδια στο χαλάκι τής Ελληνικός Χρυσός με το βλέμμα χαμηλωμένο και την ουρά στα σκέλια.
Δέκα ημέρες κράτησε η... αντίσταση και τώρα πίσω. 
Σχολή δημιουργούν οι άνθρωποι…
Αυτός ο υπουργός, του οποίου το όνομα απαξιώ και να αναφέρω, βγήκε σε ένα ραδιόφωνο στην Κρήτη και άρχισε πάλι να πιπιλάει την καραμέλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και να την πέφτει και άσχημα στη Δικαιοσύνη, διότι πήγε ο δύστυχος μάρτυρας υπεράσπισης του Βαξεβάνη στη μήνυση που του έκανε η σύζυγος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Λίνα Νικολοπούλου και τον έκαψε τον άνθρωπο. Εφαγε οκτώ μήνες.
Γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από το περιβάλλον του κ. Στουρνάρα, συνεργάτης του οποίου δήλωσε καθαρά και ξάστερα τα ακόλουθα:
«Ο γνωστός υβριστής της Δικαιοσύνης Παύλος Πολάκης παραληρεί και πάλι επί δικαίων και αδίκων. Φαίνεται ότι η παρουσία του στα δικαστήρια για να υποστηρίξει τον έτερο υβριστή, ο οποίος καταδικάστηκε, δεν του έγινε μάθημα».
Ανεπίδεκτος, κύριε μου, ανεπίδεκτος και γι' αυτό ασυγχώρητος, που λέει και ο 11880 ή κάποιος από όλους αυτούς τέλος πάντων…
 
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου