22.9.17

ΒΙΝΤΕΟ - Στη βρετανίδα φάνηκε ακριβό το τσάι και η νεπαλέζα την πήρε στο κυνήγι

Μια τουρίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία καταδιώχθηκε σε ένα μονοπάτι στο βουνό από μια εξαγριωμένη γυναίκα από το Νεπάλ, επειδή έκανε παράπονα για την τιμή που είχε μία κούπα τσάι.

Η 35χρονη Gemma Wilson έκανε πεζοπορία στο Annapurna Circuit μαζί με τον έφηβο γιο της όταν έκαναν μια στάση για να πιούνε κάτι σε ένα κατάστημα με τσάι.

Η κ. Wilson διαμαρτυρήθηκε στην ιδιοκτήτρια του μαγαζιού αφ' ότου πληρορφορήθηκε ότι ένα ποτήρι με μαύρο τσάι κόστιζε 150 ρουπίες (1 λίρα δηλαδή) και επέμενε ότι συνήθως πληρώνει λιγότερο.

''Πάντα ρωτάω πόσο κοστίζει κάτι πριν το αγοράσω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση για κάποιο λόγο δεν το έκανα. Πάνατα πλήρωνα 50 ρουπίες για ένα μαύρο τσάι'' ισχυρίστηκε η κ. Wilson στο Mirror.

''Οταν σηκώθηκα για να πληρώσω, η γυναίκα στο μαγαζί μου είπε ότι το τσάι μου κόστιζε 150 ρουπίες. Την ξαναρώτησα πόσο κάνει και επανέλαβε την ίδια απάντηση, οπότε έβγαλα τα λεφτά για να την πληρώσω αλλά της είπα ότι είναι αρκετά ακριβό''.

Οταν η κ. Wilson και ο γιος της έφυγαν από το κατάστημα, σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφία την ταμπέλα του καταστήματος.

Η ιδιοκτήτρια είδε τη μάνα και το γιο να τραβούν φωτογραφίες και κατευθύνθηκε έξω προς το μέρος τους, αποκαλώντας την τουρίστρια ''Σκύλ@!'' και προσπάθησε να την χτυπήσει με ένα κομμάτι ξύλο που κρατούσε στα χέρια της, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα.

Καθώς η κ. Wilson με το γιο της έφευγαν, η γυναίκα από το Νεπάλ τους κυνήγησε μέσα στο μονοπάτι στο βουνό και τους πετούσε πέτρες, λέγοντας: ''Εσείς που μιλάτε Αγγλικά είστε πλούσιοι, γιατί κάνετε παζάρια;''

Η μητέρα με το γιο της έφυγαν σώοι και αβλαβείς, με εξαίρεση ένα μώλωπα στο χέρι της τουρίστριας.

''Ικέτευα να μας αφήσει ήσυχους. Ηξερα πως το να απαντούσα στις προκλήσεις της θα ήταν μια κακή ιδέα γιατί ήμουν στο χείλος του γκρεμού πάνω στο βουνό και είναι αρκετά πιθανό να πέθαινα'' είπε η Βρετανίδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου