13.9.17

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ -ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΜΠΕΖΟΣ !!! ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

 Με αναρτήση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facabook ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος δίνει αποστομωτική απάντηση στους επικριτές των ατομικών συμβάσεων εργασίας που υπέγραψε με εργαζομένους στην καθαριότητα, φύλαξη και εστίαση του Νοσοκομείου 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΖΟΥ 

.....και επειδή κάποιοι εσκεμμένα συνεχίζουν να αμφισβητούν τα οικονομικά οφέλη από την σύναψη των ατομικών συμβάσεων σε καθαριότητα, φύλαξη και εστίαση, σήμερα μας ζητήθηκαν από την 6η ΥΠΕ και κατ' επέκταση από το Υπουργείο Υγείας συγκεκριμένα και επίσημα συγκριτικά στοιχεία του προγενέστερου καθεστώτος (εργολαβικά συνεργεία) με το τώρα. 
Το Νοσοκομείο Καλαμάτας λοιπόν και από τις 3 παραπάνω κατηγορίες υπηρεσιών σε επίπεδο χρονιάς έχει μια εξοικονόμηση των 416.462€. 
Είτε αρέσει λοιπόν σε κάποιους, είτε δεν αρέσει, αυτή είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ και πρέπει ΌΛΟΙ ΜΑΣ, να έχουμε το θάρρος να το αναγνωρίζουμε και να το λέμε ΔΥΝΑΤΑ και όχι από μέσα μας. 
Θυμάμαι μια τέτοια σχετική μουρμούρα και ψιλο-αμφισβήτηση, υπήρχε και όταν ξεκινήσαμε την αυτοπαραγωγή του οξυγόνου ιατρικής χρήσεως( εξοικονόμηση 300.000€ ετησίως). Λίγο πολύ τα ίδια τραβάμε και τώρα με την προσεχή αυτο-διαχείριση των μολυσματικών αποβλήτων( εξοικονόμηση 150.000€ ετησίως).

ΥΣ. Προλαβαίνω και κάποιους που πιθανόν να ρωτήσουν, γιατί κύριε διοικητά μου δεν πιέζατε τους εργολάβους για να πληρώνετε φθηνότερα ή γιατί δεν προχωρούσατε σε ατομικές συμβάσεις από τότε, και μας τα λέτε αυτά τώρα ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: όποιος θέτει τέτοια ερώτηση
1ον) ή είναι καλοπροαίρετα άσχετος περί του νόμου των προμηθειών στο δημόσιο και δη των δημόσιων και διεθνή διαγωνισμών ή δεν γνωρίζει ότι παλαιότερα δεν υπήρχε αυτή η νομοθετική διάταξη σύναψης ατομικών συμβάσεων
 και β) εαν γνωρίζει όλα τα προυγούμενα, τότε είναι κουτοπόνηρος και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Διαλέγει και παίρνει!!!
ΤΕΛΟΣ!!!


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου