19.9.17

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ: ISOLARE

ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ 
ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ISOLARE

Η ISOLARE ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 από ανθρώπους με εμπειρία ήδη 30 ετών στον τομέα των κατασκευών. Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της, ασχολήθηκε αποκλειστικά με έργα ΜΟΝΩΣΗΣ χρησιμοποιώντας έμπειρους Έλληνες τεχνίτες ως προσωπικό και συνεργαζόμενη με εργοστάσια παραγωγής πιστοποιημένων μονωτικών υλικών (ΙΤΑΛΙΑΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ).
Η ISOLARE από την ίδρυση της μέχρι σήμερα έδινε και δίνει πλήρη γραπτή εγγύηση δέκα (10) ετών και ασφαλιστική κάλυψη για τα έργα μόνωσης που κατασκευάζει.
Η ISOLARE ασχολείται συνεχώς από το 1979 αποκλειστικά και μόνο με ΜΟΝΩΣΕΙΣ με εξειδίκευση στις στεγανοποιήσεις κατά της υγρασίας, τις θερμομονώσεις με ειδικό ελαφρύ τύπο κατάλληλο για νέα και παλιά κτίρια (λόγω βάρους), στεγανοποίηση ταρατσών για μετατροπή σε κήπους και στεγανοποίηση σε υδατοδεξαμενές και πισίνες .
Η ISOLARE από ιδρύσεως δίνει έμφαση στην ποιότητα των μονώσεων που κατασκευάζει και το αποδεικνύει τόσο από το προσωπικό το οποίο είναι Έλληνες έμπειροι τεχνίτες όσο και στα υλικά που χρησιμοποιεί επί 31 έτη με συνεχείς και σταθερές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά εργοστάσια στον τομέα παραγωγής μονωτικών υλικών σε ΙΤΑΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ και ΑΜΕΡΙΚΗ. .
Τα έργα μόνωσης ISOLARE (ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ- ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ) γίνονται με υλικά τα οποία πέραν της αποδεδειγμένης άριστης ποιότητας τους είναι και πιστοποιημένα με διεθνείς προδιαγραφές από διεθνείς οίκους πιστοποίησης.
Η μόνωση ISOLARE εδώ και 35 χρόνια, από το 1979, δίνει λύση στο πρόβλημα υγρομόνωση, θερμομόνωση και εξασφαλίζει πραγματικά κάθε κατοικία και επαγγελματικό χώρο από τη φθορά που προκαλεί η υγρασία και η ζέστη.
Τα 35 χρόνια αξιόπιστης προσφοράς της ISOLARE στο χώρο της ΜΟΝΩΣΗΣ σε συνδυασμό με τη συνεχή και αμείωτη εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών μας, μας κάνουν υπερήφανους για την αποδεδειγμένη πλέον ποιότητα κατασκευής των έργων μόνωσης που προσφέρει η ISOLARE.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Η ISOLARE κατασκευάζει μόνο μονώσεις (στεγανοποιήσεις, θερμομονώσεις, ειδικές κατασκευές μόνωσης) γιατί δίνουμε έμφαση στην εξειδίκευση.
Συνεχίζουμε αυτό που ξεκίνησε το 1979 η πρώτη γενιά των ιδρυτών τεχνικών μας και αυτό είναι εξειδικευμένες στεγανοποιήσεις – θερμομονώσεις χωρίς οικονομία στην ποσότητα και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε.
Διατηρούμε την υψηλή ποιότητα κατασκευής στις μονώσεις μας χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια και επώνυμα υλικά πρώτης ποιότητας με προέλευση από ΙΤΑΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ και πιστοποίηση διεθνών οίκων.

1. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
Εφαρμόζουμε τη μοναδική χειροποίητη και πολλαπλών στρώσεων στεγανοποίηση υγρομόνωση (στρώση μετά από στρώση) και όχι βιομηχανοποιημένη κατασκευή και τοποθέτηση ενός μόνο φύλου.
Η στεγανοποίηση υγρομόνωση ΙSOLARE εφαρμόζεται σε 5 διαφορετικούς τύπους, ανάλογα με το βαθμό υγρασίας και το πρόβλημα κάθε επιφάνειας, είναι ειδικά μελετημένη για το ελληνικό κλίμα και τις συνθήκες θερμοκρασίας κα ηλιοφάνειας και έχει άριστο αποτέλεσμα κατά της υγρασίας. Πλεονέκτημα της ότι ακολουθεί πλήρως τις συστολοδιαστολές της επιφάνειας που μονώνει, δεν ξεκολλάει στους αρμούς, δεν λειώνει και δεν αποσαθροποιείται όπως συμβαίνει με άλλες στεγανοποιητικές μεθόδους.
Δεν την επηρεάζουν οι ακραίες κλιματικές – καιρικές μεταβολές, αντέχει στην έντονη συνεχή ηλιοφάνεια, το νερό σε επαφή ή και στάσιμο (σε ταρατσόκηπο), το χιόνι και την παγωνιά και όλα αυτά σε αντίθεση με άλλες στεγανοποιήσεις.
Η στεγανοποίηση ISOLARE έχει άριστη αντοχή ακόμη και σε στάσιμο νερό, το νερό δεν τη διαπερνά σε καμία περίπτωση, 100% στεγανοποίηση, είτε σε εκτεθειμένη απευθείας επιφάνεια, είτε κάτω από χώμα ( ταρατσόκηποι), είτε σε πισίνες ή υδατοδεξαμενές ενώ σε οροφές ή δώματα έχει τελική αντακλαστική στρώση, είναι απόλυτα βατή και δεν αλλάζει τη χρήση του δώματος όπου τοποθετείται. Έχει στην τελική επιφάνεια της ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα με ενιαία επιφάνεια ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 100% κατά της υγρασίας καθώς στεγανοποιεί απόλυτα ακόμη και χαρτί (στη κυριολεξία) !!!.
Η στεγανοποίηση – υγρομόνωση ISOLARE είναι κατάλληλη τόσο για οροφές δωμάτων, γκαράζ κλπ που χρησιμοποιούνται σαν ταράτσες αλλά και μετατρέπονται σε κήπους, έχει άριστα αποτελέσματα στη στεγανοποίηση και των ζαρντινιερών πριν τη φύτευση αλλά και σε πισίνες ή υδατοδεξαμενές όπου υπάρχει νερό υπο συνεχή πίεση.
Η στεγανοποίηση ISOLARE προσφέρεται για κάθε χώρο και συνοδεύεται από πλήρη γραπτή εγγύηση και ασφαλιστική κάλυψη.
2. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
Η ISOLARE από το 1979 και για μια εικοσαετία εφάρμοσε τους τύπους θερμομόνωσης οι οποίοι ήταν γνωστοί μέχρι και τη δεκαετία του 1990. Οι τύποι αυτοί εκτός από τον όγκο πρόσθεταν και σημαντικό βάρος στις κατασκευές άνω των 50 κιλών ανά τετραγωνικό μέτρο, γεγονός που τις καθιστούσε επικίνδυνες για τα παλιά κτίρια.
Ο σεισμός στην Αθήνα το 1999, ανέδειξε την ανάγκη για θερμομόνωση κτιρίων με μία πιο σύγχρονη μέθοδο, η οποία θα είχε μικρότερο βάρος ώστε να είναι: α) κατάλληλη και για νέες και για παλιές κατοικίες και χώρους, β) να έχει μεγάλη αντοχή στις συστολοδιαστολές, γ) να μη ραγίζει, και δ) να διατηρεί αναλλοίωτες τις ιδιότητες αυτές στο χρόνο.
Η έρευνα και η συνεχή ενημέρωση του τεχνικού τμήματος της ISOLARE μας οδήγησε στην εφαρμογή του πλέον σύγχρονου και άρτιου τεχνικά τύπου θερμομόνωσης με χώρα εφεύρεσης και πρώτης εφαρμογής την Β. Αμερική.
Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ αυτή σαν κατασκευή έχει πλεονέκτημα την πλήρη θερμομόνωση, το μικρό βάρος, καθώς είναι ελαφρύτερη από κάθε άλλη θερμομόνωση, την πλήρη συστολοδιαστολή και το ότι δεν επιβαρύνει το χώρο που τοποθετείται. Η ISOLARE εφάρμοσε αυτή τη θερμομόνωση αμέσως με άριστα αποτελέσματα. Το μικρό της βάρος, η έλλειψη καθιζήσεων, η εξίσου άριστη θερμομόνωση που προσφέρει και το γεγονός ότι είναι η μόνη θερμομόνωση η οποία λόγω του μικρού βάρους της είναι κατάλληλη και για νέες και παλιές οικίες και επαγγελματικούς χώρους επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη μας στη μέθοδο αυτή αλλά και την προτίμηση της από τους πελάτες μας. Ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα ότι πιο σύγχρονο και αποδοτικό στη θερμομόνωση και έφερε επανάσταση στην αγορά.
Η ISOLARE συνδύασε το συγκεκριμένο τύπο θερμομόνωσης με τους τύπους στεγανοποίησης που εφαρμόζει και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε διότι πετύχαμε πλήρη στεγανοποίηση και πλήρη θερμομόνωση των δωμάτων πλέον σε ποσοστό 100%.
Η θερμομόνωση ISOLARE συνοδεύεται από πλήρη γραπτή εγγύηση και ασφαλιστική κάλυψη.
Με χαρά θα ακούσουμε και θα απαντήσουμε στις απορίες σας είτε μέσω e-email στο info@isolare.gr, είτε τηλεφωνικά στα
210 - 24 800 25 και 210 24 81 971
και φυσικά με ραντεβού και επίσκεψη στο χώρο σας για διαπίστωση, μελέτη και έλεγχο του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου