28.9.17

Η Γαλατασαράι με Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ μαζί με την UNICEF για τα παιδιά

Η UNICEF, στην προσπάθειά της να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στα μικρά παιδιά και τις μητέρες τους στις αναπτυσσόμενες χώρες, θα μπορεί να υπολογίζει πλέον και στη βοήθεια της Γαλατασαράι. 
Η ομάδα της Τουρκίας, που ξεκινάει συνεργασία  για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών, είναι ο τέταρτος ποδοσφαιρικός σύλλογος που συνδέεται με την UNISEF, ακολουθώντας τα βήματα της Μπαρτσελόνα, που φορά το λογότυπό της στο πίσω μέρος της φανέλας της, επίσης της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά του Ολυμπιακού. 
«Καλούμε όλους τους φιλάθλους να υποστηρίξουν αυτή τη συνεργασία με την UNICEF», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ντουρσούν Οζμπέκ . «Η επένδυση στα παιδιά σήμερα εξασφαλίζει ότι οι οπαδοί και οι αθλητές θα είναι καλύτερα εξοπλισμένοι στο μέλλον», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:«Μέσω της Unicef, η Γαλατσαράι στοχεύει να βοηθήσει όλα τα παιδιά. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν φύσγει από τις χώρες τους». 
 «Είμαστε η τέταρτη ομάδα ποδοσφαίρου στον κόσμο που υπογράφουμε μια συνεργασία αυτού του τύπου. Και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετάσχουμε σε ένα έργο κοινωνικής ευθύνης», δήλωσε ο Αλί Ογκουντούτσου, εμπορικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου