28.10.17

Ζήτησε 250.000 ευρώ για τηλεοπτική συνέντευξη

Ασύλληπτο χρηματικό ποσό  θέλησε να πάρει ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας του ΔΝΤ ως αμοιβή για ένα ωριαίο γύρισμα -και μάλιστα στο Παρίσι.  
Τα 250.000 ευρώ (ναι τόσα του έλειπαν, φαίνεται) ήταν φυσικά εντελώς απαγορευτικά  για την ελληνική παραγωγή, που τελικά παραιτήθηκε από την προσπάθεια!
Οι αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso» αναφέρουν πως από την ομάδα παραγωγής εκπομπής συνδρομητικού καναλιού, επέλεξαν να φιλοξενήσουν τον 68χρονο Γάλλο δικηγόρο, ο οποίος το 2011 κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε εργαζόμενη του ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης όπου διέμενε εκείνη την περίοδο και είδε την καριέρα του να… τινάζεται στον αέρα. Ωστόσο, αφορμή για την πρόσκλησή του από την εκπομπή στάθηκε ο τέταρτος γάμος του με τη 49χρονη Μαροκινή, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου στο Μαρακές και απασχόλησε τα ΜΜΕ διεθνώς.
Μάλιστα, η επικοινωνία με το γραφείο του πρώην άτακτου Γάλλου πολιτικού βρισκόταν σε πολύ καλό δρόμο κι όλα έδειχναν πως το ταξίδι της παρουσιάστριας στην πόλη του φωτός, συνοδεία τηλεοπτικού συνεργείου, ήταν σχεδόν σίγουρο. Εξάλλου, αυτή ήταν ακόμη μια προϋπόθεση για τη συνέντευξη, ότι, δηλαδή, ο Στρος Καν δεν θα μετακινούνταν σε άλλη χώρα. Στο τέλος ήρθε και η ενημέρωση για την… αμοιβή των 250.000 ευρώ, που αποτέλεσε το… κερασάκι στη τούρτα!
Η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα, με νέο κύκλο επεισοδίων, θα  παρουσιάζει αντρικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου