28.10.17

"ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ....ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ " - Οι 3 τρόποι να διώξετε την αρνητική ενέργεια και να φέρετε ευτυχία και τύχη στο σπίτι σας!

Πολλοί από εμάς έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές ότι μετά από την επίσκεψη ενός φίλου, ενός γνωστού, ενός συγγενή, ενός συναδέλφου, όλα μας πηγαίνουν στραβά. 
Αρκετές φορές οφείλεται στην αρνητική ενέργεια που έχει αυτό το άτομο μέσα του.
Σίγουρα δεν γνωρίζει ότι κουβαλάει αυτή τη «γκαντεμιά» πάνω του. Το αποτέλεσμα όμως είναι πως η αρνητική ενέργεια είναι σαν τον αέρα, απλώνεται παντού. Καταλαμβάνει τους χώρους του σπιτιού, το διαποτίζει. Αυτό έχει σαν συνέπεια να αρχίζουν οι αναποδιές, οι εντάσεις, ο θυμός, ο φόβος, η γκρίνια, οι καθυστερήσεις σε κάτι που περιμέναμε και οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να προκύψει.
Η εκκλησία το αποκαλεί γλωσσοφαγιά και προτείνει το λιβάνισμα, με την προυπόθεση αυτός που λιβανίζει να λέει: Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά. Είναι κ αυτός ένας τρόπος απελευθέρωσης από το «κακό».
Στον αντίποδα υπάρχουν και οι ενεργειακοί καθαρισμοί. Ένας από αυτούς το «φασκομήλιασμα».
Το φασκόμηλο από την αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν για να διώξουν τα κακά πνεύματα. Στον μεσαίωνα για την για την απολύμανση χωρών που ζούσαν άρρωστοι ,καίγοντας το στα κάρβουνα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι τα παρακάτω: ανάβουμε τρία κεριά ρεσώ και τα τοποθετούμε στο κέντρο του κάθε δωματίου. Παίρνουμε ένα πήλινο κεσεδάκι και βάζουμε μέσα αρκετά φύλλα φασκόμηλο.
Ανάβουμε ένα σπίρτο για να πάρει φωτιά. Μετά από ένα λεπτό η φωτιά θα σβήσει μόνη της. Το φασκόμηλο αρχίζει να καίγεται, να βγάζει καπνό, να ΄χει μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Πηγαίνουμε στις τέσσερεις γωνιές κάθε δωματίου κουνάμε το κεσεδάκι δεξιά αριστερά, ώστε να απλωθεί ο καπνός παντού και σε κάθε γωνία λέμε τρεις φορές τα παρακάτω λόγια διώχνω την αρνητική ενέργεια από τα δωμάτιο αυτό. 
Διώχνω την αρνητική αύρα όλων των ανθρώπων που μπήκαν από το δωμάτιο αυτό.
Διώχνω τα αρνητικά συναισθήματα. Προσελκύω θετικά συναισθήματα χαράς, αγάπης, ευδαιμονίας, ευτυχίας μέσα στο δωμάτιο αυτό. Όταν τελειώσω τη διαδικασία ανοίγω τα παράθυρα να φύγει ο καπνός, να μπει καθαρός αέρας να καθαρίσει και αυτός με τη σειρά του το χώρο. Στην αρχή μπορεί να αισθανθούμε άβολα και λίγο περίεργα μέχρι να καθαρίσει ο χώρος.
Άλλος τρόπος είναι να ρίξουμε μια σταγόνα από καθαρό αιθέριο ρόδου στις τέσσερεις πάλι γωνίες του κάθε δωματίου όμως επειδή το συγκεκριμένο αιθέριο είναι πολύ ακριβό το αποφεύγουμε.
Μπορούμε να καθαρίσουμε το χώρο βάζοντας να παίζει η ενάτη συμφωνία του Μπετόβεν η οποία είναι μια ωδή στη χαρά, όπως αναφέρει το anapnoes.
Αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι που κρατούν καθαρό ενεργειακά το σπίτι μας που όσο πιο συχνά του κάνουμε τόσο πιο ήρεμα και όμορφα θα αισθανόμαστε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου