23.10.17

Έκκληση στις αρχές από το Χαμόγελο του Παιδιού για αγοράκι που κακοποιείται

Την βοήθεια και την παρέμβαση της πολιτείας  για ένα 5χρονο αγοράκι που κακοποιείται συστηματικά από την αλκοολική μητέρα του ζητά το «Χαμόγελο του Παιδιού»  ώστε «να βρεθεί σε ένα προστατευμένο περιβάλλον».
Σύμφωνα με ανάρτηση του οργανισμού στο Facebook, «το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε κλήσεις από ευαισθητοποιημένους πολίτες για να καταγγείλουν, ως αυτόπτες μάρτυρες, την κακοποίηση που υπέστη ένα ανήλικο αγόρι 5 ετών από την μητέρα του, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα, η μητέρα και ο ανήλικος γιoς της, μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Κοινωνιολόγος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα και βρέθηκε κοντά στο πεντάχρονο αγόρι για να μιλήσει μαζί του και να το υποστηρίξει ψυχολογικά. Στη συνέχεια, και κατόπιν εισαγγελικής εντολής συνόδευσε τον ανήλικο, με όχημα του Οργανισμού, σε προστατευμένο πλαίσιο και έλαβε την απαραίτητη φροντίδα.
Είναι η τρίτη φορά που «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμβάλλει στην προστασία του συγκεκριμένου παιδιού από την ανάρμοστη συμπεριφορά που επιδεικνύει η μητέρα του. 
Ευελπιστούμε πως αυτή τη φορά θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε το μικρό αγόρι να μη κινδυνέψει ξανά και να βρεθεί σε ένα προστατευμένο περιβάλλον που θα λάβει στοργή και φροντίδα που έχει τόσο ανάγκη, όπως κάθε παιδί».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου