22.10.17

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Η εκκληση της οικογένειας προς όποιον είδε κάτι...

Παγωμένη όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.
Οι αποκαλύψεις για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη είναι πολλές ενώ το φρικτό έγκλημα έχει εξελιχθεί σε έναν οικογενειακό πόλεμο.

Η μικρή αδελφή της αδικοχαμένης 32χρονης κατηγορεί τον πατέρα τους για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ενώ κάνει λόγο για χρέη. Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη με μία νέα της ανάρτηση στο Facebook συγκλονίζει καθώς θρηνεί για την αδελφή της.
Ολόκληρη η ανάρτηση της αδελφής της Δώρας

«Αστέρι μου, ζωή μου, ματάρες μου, πονεμένη μου ψυχή. Εγώ θα βρω ποιος στο έκανε αυτό… Τον περιμένω. Κορίτσι μου, σπούδασες μόνη σου. Δούλευες για να σπουδάσεις. Δεν είχες βοήθεια από κανέναν. Δούλευες για τα αδέλφια σου. Σπούδασες και τα αδέλφια σου. Καμάρωνες λες και ήμασταν παιδιά σου. Σε χρέωσε ο «πατέρας» και  πλήρωνες τα χρέη του. Δεν πήρες αγάπη, μόνο έδινες. Βασανισμένε μου άγγελε σε περιμένω να γυρίσεις…» ανέφερε η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη.
Η εκκληση της οικογένειας προς όποιον είδε κάτι...
Εκκληση προς όποιον είδε τυχόν τη στυγερή δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, ή γνωρίζει κάτι σχετικό, απηύθυνε η συνήγορος της οικογένειας της εφοριακού.

Η Γιάννα Παναγοπούλου χαρακτήρισε ιδιαίτερα περίπλοκη και «σκοτεινή» την υπόθεση αυτή της δολοφονίας της 32χρονης στο Β' Νεκροταφείο με 14 μαχαιριές. «Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα δυνατά ενδεχόμενα», σημείωσε και κάλεσε όλους τους μάρτυρες να καταθέσουν. Ανάμεσα σε αυτούς, επεσήμανε, είναι και ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, ο οποίος αποκάλυψε το Σάββατο ότι την ώρα του εγκλήματος εκείνος περνούσε έξω από το Β' Νεκροταφείο, από όπου παρέλαβε έναν άνδρα με το ταξί του.

«Ζητούμε όποιος είδε κάτι, οτιδήποτε κι αν γνωρίζει, να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει, γιατί είναι σημαντική η κάθε μαρτυρία σχετική με αυτές τις κρίσιμες ώρες», δήλωσε η κ. Παναγοπούλου στον ΣΚΑΪ. «Ηταν 5:30 το απόγευμα σε ένα σημείο που είχε κόσμο. Οποιος γνωρίζει κάτι, αν φοβήθηκε από αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά του να μην φοβηθεί σήμερα. Εχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Ηταν νεαρό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η κόρη ή η αδελφή οποιουδήποτε. Οποιος ξέρει κάτι να συγκινηθεί, να κινητοποιηθεί και μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος», τόνισε και κατέληξε:

«Δεν μπορεί να μην είδε κανείς τίποτα. Μιλάμε 14 μαχαιριές, για ένα κορίτσι που σύρθηκε στο νεκροταφείο και ενδεχομένως πάλεψε με τον δολοφόνο».
Σοκαριστική αποκάλυψη από την θεία της για τον πατέρα της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη του πατέρα της ότι μπορεί να μετέφερε τον φονιά της κόρης της... Η αδελφή του πατέρα και θεία της αδικοχαμένης 32χρονης "δείχνει" το ίδιο της το αίμα για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Η θεία της άτυχης κοπέλας, ανέφερε πως όταν έμαθε για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερης, σκέφτηκε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του αδελφού της Κώστα Ζέμπερη.

«Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» ανέφερε η θεία της στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

«Την εκβίαζε»

Η θεία της αδικοχαμένης Δώρας πρόσθεσε ότι ο πατέρας εκβίαζε ψυχολογικά την αδικοχαμένη κοπέλα. «Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Όλος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει».
«Την απειλούσε ότι θα πάει τα αδέλφια της στο ίδρυμα»

Επιπλέον, η ίδια αποκάλυψε ότι για τα χρέη του πατέρα κυνηγούσαν και την οικογένεια και πως πήγαιναν στο σπίτι και ενοχλούσαν τα παιδιά του.

«Το κορίτσι του είχε πάρει ένα σωρό δάνεια γιατί της έλεγε “αν δεν υπογράψεις να μου πάρεις ένα δάνειο γιατί χρωστάω θα πάρω τα παιδιά να τα πάω στο ίδρυμα”. Και η Θεοδώρα η καημένη υπέγραφε» είπε η γυναίκα για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.  Πρόσθεσε, δε, ότι το τελευταίο δάνειο που πήρε η ανιψιά της ήταν ύψους 20.000 ευρώ.
«Έστελνε κρυφά στον πατέρα της φαγητό»

«Του έστελνε κρυφά και φαγητό» είπε η γυναίκα, και ξέσπασε: «Να βρεθεί ο ένοχος, να μπορούσα να τον σκοτώσω. Αλλά δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε μυρμήγκι».

Δώρα Ζέμπερη – Νέα τροπή στην άγρια δολοφονία δίνει ο πατέρας της!

Όπως και φίλοι και συνεργάτες της 32χρονης εφοριακού, έτσι και η θεία της έκανε λόγο για ένα κορίτσι με αξίες και καλό χαρακτήρα.
«Ο πρώην σύντροφος της ζήλευε παθολογικά»

Δεν έκρυψε, επίσης, ότι υποπτεύτηκε και πρώην σύντροφο της κοπέλας, που φέρεται να την ζήλευε παθολογικά.  «Ζήλευε που πήγαινε στον τάφο του φίλου της» είπε η γυναίκα.

Ο Κώστας Ζέμπερης, μιλώντας επίσης στον Alpha, απάντησε ότι καταστράφηκε οικονομικά όταν αρρώστησε ένα από τα παιδιά του. 

iefimerida
newsit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου