12.10.17

Το Σάββατο ξανά στον Ανακριτή οι δύο άνδρες και η μάνα των κοριτσιών - Κατηγορούνται για παιδική πορνεία - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο πήραν οι δύο συλληφθέντες, άνδρες, 54 και 32 ετών, που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Επίσης και η μητέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 12 και 17 ετών, η οποία  κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Και οι τρεις συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στα Ψηλά Αλώνια.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή και πήγαν προθεσμία να απολογηθούν το Σάββατο.
Όπως έγραψε χθες το tempo24, ο 54χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι τόσο με την μητέρα όσο και με τις ανήλικες κόρες της διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.
Εν τω μεταξύ, σοκάρουν τα στοιχεία που βρήκαν στο διαμέρισμα του 32χρονου κατηγορούμενου οι αστυνομικοί, καθώς κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη και δύο διεγερτικά χάπια.
Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο ημεδαπό να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις, στις δύο ανήλικες αλλοδαπές υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.
Οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Επισημαίνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει άμεσα και εμπεριστατωμένα, με ιδιαίτερη διακριτικότητα και συνέπεια κάθε καταγγελία που αφορά παραβατικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων, σεβόμενη και προστατεύοντας την προσωπικότητα των θυμάτων.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου