21.10.17

Τρανσέξουαλ διοικητής στο Γερμανικό στρατό

Η τρανσέξουαλ Αντισυνταγματάρχης Αναστάζια Μπίφανγκ μετά από χρόνια προϋπηρεσίας στο Υπουργείο Άμυνας, έγινε πλέον ο νέος διοικητής του Τάγματος της τεχνολογίας πληροφοριών του γερμανικού στρατού. Το τάγμα αυτό αριθμεί περισσότερους από 750 στρατιώτες.
«Όλα αυτά τα χρόνια αισθανόμουν περισσότερο γυναίκα παρά άνδρας. Το ωραίο σε αυτή τη θέση είναι ότι να συναναστρέφομαι και πάλι απευθείας με ανθρώπους», δηλώνει η Μπίφανγκ που είχε ξεκινήσει την καριέρα της στον στρατό πριν από 23 χρόνια, τότε ως άνδρας.
Όπως δηλώνει στους ρόλους του συζύγου και του στρατιωτικού όμως είχε καταστείλει την θηλυκή της πλευρά γεγονός που δεν την έκανε να αισθάνεται καθόλου άνετα με το σώμα της.
Φίλοι και οικογένεια την είχαν αποθαρρύνει....
Πριν από δύο χρόνια η Μπίφανγκ μίλησε σχετικά με το θέμα αυτό στον φιλικό της κύκλο ο οποίος την αποθάρρυνε κυρίως λόγω της καριέρας της στο στρατό. «Δεν ήμουν χαρούμενη, δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω με αυτόν τον τρόπο», δηλώνει η 43χρονη.
Ήταν πολύ επίπονο το γεγονός ότι έπρεπε να χωρίσει με την επί πολλά χρόνια σύζυγό της ενώ, όπως αποκάλυψε η ορμονοθεραπεία είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία. Είχε μεγάλους ενδοιασμούς σχετικά με το αν έπρεπε να μιλήσει ανοικτά σχετικά με το θέμα αυτό στη δουλειά. Παρόλα αυτά η νέα συνάδελφος και αξιωματούχος, Φράντζι Πίκτε, δηλώνει χαρούμενη σχετικά με την «γυναικεία» ενίσχυση». Εδώ, το ποσοστό των γυναικών δεν ξεπερνά το 5%», αναφέρει η Πίκτε.

ΠΗΓΗ newstag.gr με πληροφορίες από https://www.welt.de  και από onalert.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου