21.10.17

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Ανακατέψτε λίγο αλάτι με ελαιόλαδο και δείτε τι θα σας συμβεί…

Όταν οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν κάποιο είδος προβλημάτων υγείας, πάντα στρέφονται σε φάρμακα.
Ωστόσο, υπάρχουν πολλά φυσικά συστατικά τα οποία είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά.
Για παράδειγμα, αν έχετε να κάνετε με οστεοχόνδρωση του λαιμού, η οποία είναι μια πραγματικά επίπονη και απογοητευτική κατάσταση, μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με κάποια φυσικά συστατικά αντί να χρησιμοποιείτε φάρμακα χωρίς συνταγογράφηση.
Εδώ είναι η συνταγή αυτού του καταπληκτικού φαρμάκου από το awakengr.com:
Συστατικά:
10 κουταλιές της σούπας υψηλής ποιότητας αλάτι
20 κουταλιές της σούπας μη ραφιναρισμένο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
Παρασκευή:
Είναι πολύ απλό να προετοιμαστεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε και τα δύο συστατικά σε ένα γυάλινο δοχείο. Σφραγίστε καλά το δοχείο και μετά από 2 ημέρες, θα έχετε ένα ελαφρώς χρωματισμένο φάρμακο.
Εφαρμογή:
Εφαρμόστε αυτήν την θεραπεία πάνω στην πληγείσα περιοχή, το πρωί. Απλά τρίψτε την στο δέρμα σας. Στην αρχή, ξεκινήστε με 2-3 λεπτά, στη συνέχεια αυξήστε σταδιακά το χρόνο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, 20 λεπτά είναι αρκετά για να εκτελέσετε τη φάση του μασάζ. Στο τέλος, σκουπίστε με μια υγρή πετσέτα.
Αν παρατηρήσετε το δέρμα σας να είναι ελαφρώς ερεθισμένο, απλά απλώστε λίγη σκόνη μωρού και θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από το δυσάρεστο συναίσθημα.
Μετά από 10 ημέρες, η θεραπεία θα τονώσει την κυκλοφορία σας και θα συμβάλει στην μυϊκή αναγέννηση των χόνδρων και των οστικών ιστών σας. Θα παρατηρήσετε μεγάλες αλλαγές σε μόλις 8 έως 10 ημέρες.
Μετά από αυτή τη θεραπεία, οι πονοκέφαλοι σας θα πρέπει να φύγουν, μια για πάντα, γιατί αυτή η θεραπεία βοηθά στο να έχετε μια σωστή ροή του αίματος καθώς επίσης και εξαιρετική όραση. Επιπλέον, το σώμα σας θα είναι απαλλαγμένο από τις τοξίνες, και ο μεταβολισμός σας θα φτάσει στο ψηλότερο σημείο του.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί να αισθάνεστε λίγο ζαλισμένος μετά το μασάζ, αλλά αξίζει τον κόπο. Θα πάρετε καταπληκτικά αποτελέσματα, και το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτή η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες σε αντίθεση με τα συμβατικά φάρμακα.


Το διαβάσαμε εδώ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου