14.10.17

ΦΩΤΟ - ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣEΞ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – Τι λέει για την επίμαχη φωτογραφία

Η επίμαχη φωτογραφία, που αναρτήθηκε στα social media, δείχνει την νύφη και τον γαμπρό, λίγο μετά το γάμο τους, που ήταν πολιτικός και έγινε στο ειδυλλιακό περιβάλλον της περιβόλου του μοναστηριού.
Όμως δεν είναι μια τυπική φωτογραφία, πολύ απλά γιατί δείχνει την νύφη, με το νυφικό της και το πέπλο της, να κάνει στοματικό σεξ στον γαμπρό!
wedding3
wedding2Η φωτογραφία με τους δύο νέους να ερωτοτροπούν με φόντο το μοναστήρι προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κυρίλλου, ο οποίος έδωσε εντολή να σταματήσουν οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι. «Δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο Μητροπολίτης, προσθέτοντας ότι ειδυλλιακά μέρη για γάμους έχει και άλλα η Λίνδος.
wedding4«Ήταν κάτι που θέλαμε πάντα να κάνουμε, το θεωρήσαμε αστείο», λέει στην Daily Mail η νύφη, η 34χρονη Κάρλι, ενώ ο 27χρονος γαμπρός συμπληρώνει: «Ο κόσμος στην Αγγλία το σχολιάζει, το όλο πράγμα έγινε μια τρέλα»!
Όπως παραδέχεται ο ίδιος, ακόμα και ο παππούς του, δήλωσε αηδιασμένος από την φωτογραφία, ενώ πλέον, τα ζευγάρια από την Αγγλία, που προγραμμάτιζαν το γάμο τους στο ίδιο σημείο, καταριούνται τους άτακτους νέους: «Ντροπή τους, δεν σέβονται τίποτα»!




ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου