15.11.17

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης η ΕΜΥ.
Αναλυτικά:
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (15-11-2017)
Το Ιόνιο, η Ηπειρος, η Δ. Στερεά, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Κ. Μακεδονία. Τη νύχτα θα επηρεαστούν επίσης οι Σποράδες και η Εύβοια και πιθανόν κατά διαστήματα και οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

2. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (16-11-2017)
κατά διαστήματα το Ιόνιο, όλα τα ηπειρωτικά, η Ευβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι Δυτικές Κυκλάδες και η Δυτική Κρήτη.

3. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (17-11-2017)
Πιθανόν η Ηπειρος μέχρι το πρωί. Το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), οι Σποράδες, η Ευβοια, οι Κυκλάδες, η Δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας).

4. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (18-11-2017)
Αρχικά όλη η χώρα εκτός από την Ηπειρο και την Κέρκυρα. Μέχρι τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά (εκτός από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη)

5. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (19-11-2017)
Πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η Αν. Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Αν. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου