20.11.17

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Αποτελέσματα Εκλογών ανάδειξης Προέδρου

Ευχαριστώ τις/ους 2487 συμπολίτισσες/ίτες μας Μεσσήνιες/ους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Β΄ γύρου των εκλογών ανάδειξης Προέδρου του ύπο σύσταση Νέου Φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 100 και πλέον εθελοντές που προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς να στελεχώσουν τα Εκλογικά Κέντρα όλης της Μεσσηνίας δυο συνεχόμενες Κυριακές για να υποστηρίξουν οργανωτικά την διαδικασία.
Ο δεύτερος σταθμός αυτής της διαδρομής στέφθηκε με επιτυχία επόμενη και καθοριστική στάση το Συνέδριο. Όλοι μαζί θα τολμήσουμε να αναγεννήσουμε την Δημοκρατική Παράταξη ανταποκρινόμενοι στις υψηλές προσδοκίες των συμπολιτών μας και παράλληλα με τις πράξεις μας να άρουμε την όποια δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα ή καχυποψία, αποτυπώνοντας με τις προτάσεις μας ένα Στρατηγικό Σχέδιο που θα δίνει απαντήσεις για το σήμερα και το αύριο της Πατρίδας μας.
Χρέος μας να ακούσουμε τόσο αυτούς που δεν προσήλθαν στην χθεσινή διαδικασία όσο και αυτούς που εξαρχής δεν συμμετείχαν γιατί στον αγώνα μας αυτό δεν περισσεύει κανείς.

Πάζιος Γιάννης
Γραμματέας Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Μεσσηνίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου