19.11.17

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ !!!ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ! Δείτε από τι μολύνθηκε και προφυλαχτείτε

 ΠΡΟΣΟΧΗ – ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ! 

Δείτε από τι μολύνθηκε και προφυλαχτείτε
 
Αυτό το μάθημα το πήρε για τα καλά ένας άνδρας από το Τέξας των ΗΠΑ, αφού πρώτα του έγινε πάθημα η απόφασή του να κάνει ντους ξυπόλυτος σε κοινόχρηστες ντουζιέρες στο γυμναστήριο.
Ο ίδιος έσετειλε email στην εκπομπή The Rod Ryan Show του σταθμού KTBZ-FM The Buzz και εξιστόρησε αυτό που του συνέβη, ενώ ζήτησε να γίνει σεβαστή η ανωνυμία του. Είπε ότι αρχικά σκέφτηκε πως επρόκειτο για ένα κονδύλωμα (ακροχόρδωνας), αλλά σταδιακά το ένα σημάδι, έγινε πέντε και εξαπλώθηκε στο πέλμα του δημιουργώντας ανοιχτές πληγές.
(Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι οι πραγματικές, τις έστειλε ο ίδιος ο παθών στην εκπομπή και ζήτησε να δημοσιευθούν για να παραδειγματιστεί ο κόσμος
– ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ)
Ο άνδρας έκανε προπονήσεις στο τοπικό γυμναστήριο του για να συμμετάσχει σε ένα μαραθώνιο.
ξυπόλυτος
“Υπήρξαν μερικές περιπτώσεις όπου ξεχνούσα τις σαγιονάρες μου που θα χρησιμοποιούσα όταν έκανα ντους, αλλά βαριόμουν να γυρίσω πίσω ιδρωμένος και δύσοσμος για αν τις πάρω, οπότε έμπαινα στις ντουζιέρες ξυπόλητος”, είπε.

Σύντομα, παρατήρησε ότι υπήρχε ένα σημείο στο κάτω μέρος του αριστερού ποδιού του, σκληρότερο από το υπόλοιπο της σάρκας, που του προκαλούσε φαγούρα αλλά δεν του έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Του είπαν ότι είχε μάλλον πελματιαία κονδυλωσία (κονδυλώματα), δηλαδή έναν καλοήθη όγκο στο πέλμα, που προκλήθηκε από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (Human Papillomavirus – HPV).

“Δεν ήθελα νε σταματήσω την προπόνησή μου και έτσι το άφησα και το φρόντιζα μόνο με κάτι θεραπείες που βρήκα στο ίντερνετ. Δοκίμασα κολλητικές ταινίες, φλούδες μπανάνας, ξύδι και απλά φάρμακα για εξωτερική χρήση χωρίς επιτυχία. Πέρασαν περίπου έξι μήνες προτού πάω να με δει ένας γιατρός».

Ο άνδρας λέει ότι ο γιατρός που είδε άρχισε να θεραπεύει το πρόβλημα με κανταριδίνη, μια ουσία που παράγεται από ένα σκαθάρι και η οποία προκαλεί πληγή στην περιοχή με την οποία έρχεται σε επαφή. Σκοπός ήταν το σώμα να αναγνωρίσει ότι κάτι προσπαθεί να το πλήξει και να το σκοτώσει με φυσικό τρόπο. Κάθε εβδομάδα, ο γιατρός έκοβε το δέρμα που είχε πληγεί και εφάρμοζε εκ νέου αλοιφή στο φρέσκο δέρμα.


Αλλά τότε ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται και το ένα κονδύλωμα σύντομα μετατράπηκε σε πέντε και οι θεραπείες δεν λειτουργούσαν.
“Έκανα τις ίδιες θεραπείες, αλλά σε πολύ υψηλότερη συχνότητα πλέον. Όλο το πέλμα μου πονούσε τόσο φριχτά, που δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν θα μπορούσα καν να το ακουμπήσω στο έδαφος, καθώς το αίμα που συγκεντρωνόταν στο σημείο έκανε το δέρμα να πρηστεί και μου προκαλούσε πολύ οξύ πόνο”.

ποδιΜετά από αρκετούς μήνες εξοντωτικού πόνου, ο άντρας αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση ξένου μοσχεύματος, χρησιμοποιώντας μοσχεύματα από το ψάρι (!) και συγκεκριμένα από γάδο (cod) του Ατλαντικού. Και όμως, αυτό έδωσε λύση στο πρόβλημά του και οι πληγές άρχισαν να κλείνουν. Έχουν περάσει δύο μήνες από την επέμβαση και λέει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμα έναν μήνα προτού μπορέσει να περπατήσει σωστά ξανά.

4444
Τώρα, χρησιμοποιεί την ιστορία του για να θορυβήσει κάθε άνθρωπο να μην κάνει το ίδιο λάθος με εκείνον: “Κάνε στον εαυτό σας μια χάρη, να φοράτε ΠΑΝΤΑ υποδήματα σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο όπου υπάρχει νερό. Αυτός ο ιός ευδοκιμεί σε αυτά τα σημεία. Το τρομακτικό είναι ότι ο ιός μπορεί να ζήσει για πάνω από δύο χρόνια στο δέρμα σας, προτού σας μολύνει. Φροντίστε τα πόδια σας έτσι ώστε να μπορούν να σας φροντίσουν”!
ΠΗΓΗ: iatropedia.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου