22.11.17

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!! Με την άδεια της Πολεοδομίας χτίστηκε το αμαξοστάσιο στο ρέμα της Μάνδρας!

Κομβικής σημασίας για το «έγκλημα» που έγινε στη Δυτική Αττική είναι το αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας που «φράζει» με άλλα ογκώδη κτίρια τμήμα του ρέματος «Σούρες».
Τρεις από τους 21 νεκρούς της ανείπωτης τραγωδίας εντοπίστηκαν κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το αμαξοστάσιο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με τον πρώην και επί σειρά ετών δήμαρχο Μάνδρας, Γιώργο Δρίκο, πρόκειται για κτίσματα πολλών ετών, για τα οποία δόθηκαν νόμιμες άδειες από την Πολεοδομία.
Αποκάλυψη Αστεροσκοπείου Αθηνών: Έριξε 200 τόνους νερού ανά στρέμμα σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο, σε ένα 6ωρο
Η βροχόπτωση στην πλαγιά του όρους Πατέρας, πάνω από τη Νέα Πέραμο και τη Μάνδρα, ξεπέρασε τα 200 χιλιοστά σε χρονικό διάστημα μόνο έξι ωρών.
Επιπλέον, η ζώνη της πολύ ισχυρής βροχόπτωσης στο όρος Πατέρας, ήταν μήκους περίπου 19 και πλάτους μόνο τεσσάρων χιλιομέτρων, με προσανατολισμό από νοτιοδυτικά προς βορειοανατολικά.
Αυτό αποκαλύπτει η ανάλυση των δεδομένων του κινητού μετεωρολογικού ραντάρ XPOL του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) για την περιοχή του συμβάντος, δείχνοντας έτσι την έκταση και την ένταση του καιρικού φαινομένου που προκάλεσε τη φονική πλημμύρα.
Στους 21 οι νεκροί
Το πρωί της Τρίτης, εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο αγνοούμενους ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της σε 21.
Πρόκειται για τον 30χρονο οδηγό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός κάτω από τόνους λάσπης, στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας.
Τα τελευταία 24ωρα οι έρευνες των σωστικών συνεργείων έχουν επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο σημείο, όπου έχουν βρεθεί τρεις από τους 21 νεκρούς, καθώς βρίσκεται πάνω στο ρέμα, από το οποίο πέρασε ο κύριος όγκος του νερού προτού πνίξει την πόλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου