19.11.17

Το κόλπο με τις «τουρίστριες» το απλήρωτο ενοίκιο και την αγγελία που άναψε «φωτιές»!

Εμβρόντητη η ιδιοκτήτρια του ακινήτου είδε το ακίνητό της να φιγουράρει σε περίοπτη θέση δίπλα σε μια εμφανίσιμη, την ώρα που οι ενοικιαστές του ακινήτου στην Κύπρο, είχαν φύγει ενώ της είχαν αφήσει «φέσι», με το κουβάρι να αρχίζει να ξετυλίγεται, καθώς η ιδιοκτήτρια έγινε για λίγο… Ηρακλής Πουαρό
Νεαρές γυναίκες, οι οποίες λαμβάνουν 3μηνη άδεια παραμονής για να έρθουν στο νησί μας, ως «τουρίστριες», φαίνεται πως είχαν μετατρέψει σε άντρο ακολασίας, εν αγνοία όμως της ιδιοκτήτριας, το σπίτι της στο Καϊμακλί!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», το σπίτι νοικιαζόταν από ζεύγος το οποίο απεχώρησε χωρίς να παραδώσει ποτέ τα κλειδιά στην ιδιοκτήτρια και έκτοτε η οικία αυτή πλημμύρισε με Ρωσίδες ή/και Ουκρανές, ήδη από το περασμενο καλοκαιρι.
Οι κοπέλες έφθαναν στην Κύπρο ως τουρίστριες, όμως εν συνεχεία διοχευτεύονταν σε μουσικοχορευτικά κέντρα, μη περιοριζόμενες μόνο στο στριπτίζ, αλλά εκπορνεύονταν.
Η ιδιοκτήτρια της οικίας για λίγο καιρό μεταβλήθηκε σε…. Ηρακλή Πουαρό, καθώς διεξήγαγε την δική της έρευνα, βρίσκοντας μέχρι και μια αγγελία με φωτογραφία που αναρτήθηκε από κοπέλα σε ιστοσελίδα η οποία έκλεινε «ροζ» ραντεβου. Εν συνεχεία η συγκεκριμένη κοπέλα εντοπίστηκε από την αστυνομία και απελάθηκε.
Η ιδιοκτήτρια τότε διαπίστωσε ότι το σπίτι της είχε καταληφθεί από έντεκα νεαρές Ρωσίδες ή/και Ουκρανές καλλονές, οι οποίες φυσικά ουδέποτε την είχαν πλησιάσει προκειμένου να της καταβάλλουν κάποιο ενοίκιο, ή προς τον σκοπό να δημιουργηθεί μια ρήτρα υπενοικίασης στο ενοικαστήριο με το ζεύγος.
Η γυναίκα ξεκίνησε να παρακολουθεί το σπίτι της διαπιστώνοντας πως εκεί μετέβαιναν άτομα με πολυτελή αυτοκίνητα οι οποίοι παραλάμβαναν τις κοπέλες, τις οποίες επέστρεφαν, είτε μετά από μερικές ώρες είτε τα ξημερώματα, προφανώς σωματέμποροι.
Στη συνέχεια, οταν η ιδιοκτητρια εντοπισε τον ενοικιαστή και του ανέφερε οτι γνωρίζει τι γίνεται, αυτός της απάντησε να μην αναφέρει τίποτα γιατί ο υπεύθυνος ειναι του υποκόσμου!
Ωστόσο η ιδιοκτήτρια προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία όμως λόγω του ότι πρόκειται για περίπλοκη υπόθεση με «κρυμμένους» σωματέμπορους, δεν μπορεί να εξαρθρώσει το κύκλωμα.
Η πρόεδρος της οργάνωσης Cyprus Stop Trafficking, Ανδρούλλα Χριστοφίδου, ανέφερε οτι «εκείνο που τους δηλώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας είναι ότι τα χέρια της είναι δεμένα επειδή οι κοπέλες δεν υπέβαλαν παράπονο εναντίον κανενός για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, ούτε και μπορούν να κινηθούν διαδικασίες απέλασης ενόσω βρίσκεται σε ισχύ γη τρίμηνη παραμονή τους ως τουριστριών».
Δυστυχώς σε αντίστοιχες περιπτώσεις ο νόμος της σιωπής και του φόβου που επικρατεί στους κύκλους του υποκόσμου και της σωματεμπορίας κάνει την παρανομία να επικρατεί έναντι του νόμου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου