15.11.17

Ο καιρός αύριο στην Καλαμάτα - ΠΡΟΣΟΧΗ για πλημμυρικά φαινόμενα !

  Προσοχή, υπάρχει πιθανότητα πρόκλησης πλημμυρικών φαινομένων. 
 
Επίσης κατά τόπους θα εκδηλωθεί χαλαζόπτωση.
 
O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 16/11/2017 προβλέπεται ιδιαίτερα άστατος, κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας.

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Από τις πρώτες πρωινές έως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες ή καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα, με μεγάλα ύψη βροχής και υψηλές ραγδαιότητες.  
Προσοχή, υπάρχει πιθανότητα πρόκλησης πλημμυρικών φαινομένων. 
Επίσης κατά τόπους θα εκδηλωθεί χαλαζόπτωση. 
Από τις μεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες και μετά θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ. Όμως κατά τη διάρκεια των καταιγίδων ενδέχεται να πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, με ριπές που θα αγγίζουν τα 6 μποφόρ.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου