19.11.17

Κωνσταντινέας: Από τα μπουζούκια στον Αυτιά για να επιτεθεί στη δήμαρχο Μάνδρας

Απευθείας από τα μπουζούκια πήγε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, σύμφωνα με το www.to10.gr

Ο πρώην διαιτητής επιτέθηκε με σφοδρότητα στη δήμαρχο Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, ξεκινώντας μεγάλο καβγά «στον αέρα» για τις ευθύνες που αναλογούν στη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι περιοχές της Δυτικής Αττικής από τις πλημμύρες.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την έξοδο του κ. Κωνσταντινέα στα μπουζούκια, πριν εμφανιστεί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά...



konstantineaw1Ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής, ανέβασε στα ύψη τους τόνους και με υψωμένο το δάκτυλο, απευθύνθηκε στη δήμαρχο Μάνδρας λέγοντας: «Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα». «Δεν μπορεί να έχετε κάνει καταμετρήσεις μόνο σε 300 σπίτια» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Κωνσταντινέας, με τη δήμαρχο Μάνδρας να του ζητά «να πάρει πίσω το λόγο του, είναι απαράδεκτος».
Στη διαμάχη παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας ο οποίος είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχει ντροπή και τσίπα. Φωνάζεται με τέτοια καταστροφή. Αντί να κάνουν τη δουλειά τους, φωνάζουν».
konstantinieaw2Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν καθώς ο Πέτρος Κωνσταντινέας είπε για τη δήμαρχο Μάνδρας, η περιοχή της οποίας θρηνεί 20 θύματα από τις φονικές πλημμύρες, ότι «την περίοδο 2007-2010 ήσασταν δήμαρχος, είχατε την πολεοδομία και έχτιζαν πάνω στα ρέματα. Δεν θα λαϊκίζετε γιατί έχουν χαθεί 19 ψυχές (σ.σ. λίγο αργότερα βρέθηκε ένα ακόμη πτώμα)».
«Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά... Αυτός είναι λαϊκισμός» απάντησε η κυρία Κριεκούκη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει σε ανοίκειους τόνους: «εσύ γυρνάς στη Μάνδρα και βγαίνεις σε 200 εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατηγορείς την περιφερειάρχη. Να πας στα σπίτια να δεις τι γίνεται».
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή και τον άγριο καυγά μεταξύ του κ. Κωνσταντινέα και της κυρίας Κριεκούκη...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου