14.12.17

Τραγικός θάνατος για 18χρονο μοντέλο μετά από πάρτι ανταλλαγής συντρόφων

Τραγικό θάνατο μόλις στα 18 της χρόνια βρήκε η Ιβάνα Σμιτ, μοντέλο από την Ολλανδία, πέφτοντας από μπαλκόνι ουρανοξύστη στην Κουάλα Λουμπούρ, όπως υποστηρίζεται.
Αν και η οικογένειά της έχει διαφορετική άποψη για το πώς το άτυχο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή.
Όπως γράφει σήμερα η Daily Mail, η 18χρονη φαίνεται πως λίγο πριν τον θάνατό της διασκέδαζε με ένα ζευγάρι πλούσιων swingers. Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας υποστηρίζει πως πρόκειται για τον 45χρονο Αμερικανό Αμάντο Τζόνσον και την 30χρονη Ινδονήσια σύζυγό του Λούνα.
Πριν επιστρέψουν στο διαμέρισμά τους, στις 5 τα ξημερώματα της 6ης Δεκεμβρίου, οι φίλοι της Ιβάνα λένε πως οι τρεις τους ήταν έξω κι έπιναν στην πόλη Μπανγκσάρ της Μαλαισίας.
Οι δύο γυναίκες έβγαλαν μαζί μια selfie, την οποία έστειλε η Ιβάνα στον σύντροφό της περίπου 2,5 ώρες πριν πεθάνει, σύμφωνα με την αστυνομία.
Όταν ρωτήθηκαν τι είχε συμβεί, όταν βρέθηκε η σορός της 18χρονης, είπαν στην αστυνομία πως δεν είχαν ιδέα.
Οι φίλοι και η οικογένειά της Ιβάνα στην Κουάλα Λουμπούρ λένε πως και οι δύο συνελήφθησαν με κατηγορίες για ναρκωτικά αλλά δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σχετικά με τον θάνατο της κοπέλας.
Ο πατέρας της είπε πως, όταν είδε τη σορό της κόρης του, στο νεκροτομείο, είχε σημάδια στον λαιμό τους που έμοιαζαν σαν δακτυλικά αποτυπώματα. Ο ίδιος δεν πιστεύει πως η Ιβάνα έπεσε από το μπαλκόνι ούτε αυτοκτόνησε. «Είδα μώλωπες στον λαιμό της, σαν αποτυπώματα, σαν κάποιος να την είχε αρπάξει από τον λαιμό» δήλωσε ο Μαρσέλ Σμιτ στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.
Η αστυνομία τοποθετεί χρονικά την πτώση της γύρω στις 10 το πρωί αλλά η σορός της εντοπίστηκε στις 3 μετά το μεσημέρι.
Οι εξετάσεις έδειξαν ίχνη ecstasy και αλκοόλ ενώ το ζευγάρι με το οποίο πιστεύεται πως διασκέδαζε δήλωσε πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί.
Ο 45χρονος είπε πως κοιμόταν ενώ η γυναίκα του είπε πως είχε πάει την 4χρονη κόρη τους στο σχολείο εκείνο το πρωινό.
Γείτονες έχουν αναφέρει πως άκουγαν φωνές από το διαμέρισμά τους. Ο πατέρας της 18χρονης ρωτά πώς είναι δυνατόν να βρέθηκαν εκεί τα ρούχα και η τσάντα της κι εκείνη όχι, και το ζευγάρι να μην ξέρει τι συνέβη.
Η αστυνομία ακόμα δεν έχει βρει τα παπούτσια και τα εσώρουχά της. Δεν πιστεύει πάντως πως υπάρχουν «εγκληματικές ενδείξεις» στον θάνατο του μοντέλου.
Συντετριμμένος ο πατέρας της Ιβάνα, μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο του έχουν ταξιδέψει στη Μαλαισία κι έχουν επικοινωνήσει με την Ιντερπόλ ζητώντας πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έπεσε από τον 20ο όροφο και η σορός της βρέθηκε στον 6ο» δήλωσε ο παππούς της Ιβάνα, ο οποίος τη μεγάλωσε σαν παιδί του. «Βρέθηκε εκεί νεκρή. Πού είναι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της;»



newsbeast

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου