16.12.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ;; ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ

Νομίζετε ότι μας περισσεύουν νέες ζωούλες για να τις θυσιάζουμε στην άσφαλτο;
Φυσικά και όχι!
Λυπάμαι αφάνταστα να φεύγουν νέα παιδιά μας ,ετσι για ένα πάτημα του γκαζιού παραπάνω!
Κι αν δεν έχετε αντιληφθεί ,που δεν το έχετε οι περισσότεροι τι φονικό όπλο έχετε στα χέρια σας, με τιμόνι ταχύτητες και πεντάλ, ας κάνει κάτι το κράτος, η κυβέρνηση, ο δήμος για να μαζέψει όλους εσάς που νομίζετε ότι αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα και φορτηγό, είναι η προέκταση του γεννητικού σας οργάνου, ο εγωισμός σας ,ο τσαμπουκάς σας, η εξωτερίκευση των όποιων προβλημάτων περνάτε!
Οπως θα έχετε αντιληφθεί αν αφήσεις τον Έλληνα χωρίς αστυνόμευση, θα καταντήσει να οδηγεί όπως ψηφίζει, όπως τρώει και όπως συμπεριφέρεται το καφενείο! Δεν σέβεται ούτε κατοικημένες περιοχές ούτε κόκκινα φανάρια, ούτε στοπ και τώρα τελευταία μπαίνει άνετα ανάποδα και στους μονόδρομους που τον βολεύουν!
Τα βλέπετε όλοι δεν χρειάζεται να σας τα πω εγώ! Μόνο η αυστηρή αυστηρότατη αστυνόμευση, με εξοντωτικά, Ναι εξοντωτικά πρόστιμα, ισως συνεφέρει τον Έλληνα!
Και αφού η αστυνομία αδυνατεί να βγει στους δρόμους σαν τροχαία, έχω να δω τροχονόμο κάνα δυο χρόνια, ας βρουν μία φόρμουλα να εκπαιδεύσουν τουλάχιστον τους δημοτικούς αστυνομικούς που τριγυρνάνε από το παρκινγκ μέχρι τη λαϊκή αγορά χαλαροι και γράφουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα!
Να τους βγάλουν παντού με ραντάρ και εξουσιοδότηση να ρίχνουν πρόστιμα στο σταυρό!
 Γιατί απλά κανένας δεν συνετίζεται!
Πηγαίνετε μία βόλτα έξω από τον ΟΑΕΔ.
Μπορεί να έχετε περάσει  5-6 πινακίδες που να γράφουν ανώτερη ταχύτητα τα 50 χιλιόμετρα ανά ώρα, όμως κανένας δεν πηγαίνει κάτω από 80….
Γιατί ρε παλικάρια; αυτοί που ζουν στο Ασπρόχωμα στον κόμβο του Ζαφείρη η στο Καλάμι πρέπει να ρίχνουν τα ζάρια αν θα ζήσουν για να περάσουν απέναντι;
Ποιος είπε σε όλους εσάς ότι η Νέα Είσοδος είναι πίστα αγώνων;
Και μην αρχίζετε τις παπαριές για φανάρια και πεζογέφυρες..
Ναι να σας φτιάξουμε μία πεζογέφυρα για να τρέχετε εσείς από κάτω στην πίστα του Μονακό!!
Πρόστιμα εξοντωτικά!
Αφού δεν σέβεσαι εσύ τη ζωή σου και τη ζωή των άλλων, κάποιος πρέπει να σου το δωσει να το καταλάβεις.
Και ο μόνος τρόπος που καταλαβαίνει ο Ελληνας  είναι να τον στείλεις στο ταμείο να πληρώσει για τη μαγκιά του !!
Τέλος

Θοδωρος  Γαλανοπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου