11.12.17

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΤΟΥΣ "ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ " : Είχαν ρημάξει τα ...τσουβάλια με τις Ελιές !!!

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών ποσοτήτων ελαιοκάρπου στη Μεσσηνία
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών ποσοτήτων ελαιοκάρπου σε ελαιοτριβεία, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Καλαμάτας Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (10.12.2017) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 36χρονος και 56χρονη, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 4.12.2017 έως την 10.12.2017, κατά τις βραδινές ώρες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Καλαμάτας Μεσσηνίας, αφαίρεσαν σε πέντε (5) περιπτώσεις, ποσότητες ελαιοκάρπου από επιχειρήσεις- ελαιοτριβεία.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ελαιοκάρπου, καθώς και ποσότητα ελαιολάδου, συνολικού βάρους -307- κιλών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου