14.12.17

ΤΡΑΓΩΔΙΑ !!! Νεκροί τρεις κυνηγοί μέσα σε λίγες ώρες

Τραγωδία στο Ψάρι Γορτυνίας το απόγευμα της Τετάρτης.
Ένας 26χρονος κυνηγός έπεσε νεκρός καθώς το όπλο ενός εκ των δύο άλλων κυνηγών που τον συνόδευαν, εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Ο νεαρός, με καταγωγή από Αρκαδία, που διατηρούσε εξοχικό στην περιοχή, είχε πάει για κυνήγι με δύο άλλους κυνηγούς, Ινδικής και Πολωνικής υπηκοότητας.
Οι τρεις τους βρίσκονταν σε δύσβατη περιοχή και στην προσπάθειά του θύματος να ανέβει την πλαγιά με τη βοήθεια ενός εκ των δύο άλλων ανδρών που βρίσκονταν μαζί του, τραυματίστηκε θανάσιμα από εκπυρσοκρότηση του όπλου του άλλου κυνηγού.
Στην περιοχή έφτασε άμεσα Αστυνομία, ιατροδικαστής και η Θηροφυλακή. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία προκειμένου να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.
Νεκροί άλλοι δύο κυνηγοί
Μοιραίο στάθηκε το κυνήγι για δύο ακόμη άνδρες σε Γούρα και Θήβα.
Τα τραγικά περιστατικά συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) το ένα στην ορεινή Ανάβρα (Γούρα) και το άλλο κοντά στην Ιερά Μονή Μακαριώτισσας στη Θήβα.
Τον βρήκαν νεκρό οι φίλοι του
Ο δεύτερος θάνατος αφορά έναν 61χρονο από τη Μαντασιά Δομοκού, ο οποίος είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου στην Όθρυ. Όταν μετά το καρτέρι δεν εμφανίστηκε στην παρέα άρχισαν να τον αναζητούν και δυστυχώς γρήγορα διαπίστωσαν αυτό που φοβόντουσαν, ότι ο φίλος τους ήταν νεκρός προδομένος από την καρδιά του.
Ο 61χρονος είχε ιστορικό με την υγεία του έχοντας υποβληθεί παλαιότερα σε εγχείρηση, ωστόσο η αγάπη του για το κυνήγι τον έφερνε στη φύση και σε μεγάλα υψόμετρα κάτι που του στοίχισε τη ζωή.
Η είδηση του θανάτου σκόρπισε τη θλίψη στο χωριό της Μαντασιάς. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Νεκρός κυνηγός και στη Θήβα
Η τρίτη δυσάρεστη είδηση έρχεται από τη Θήβα και τα «καρτέρια» στον Ελικώνα, όπου ένας 58χρονος μαζί με συγγενείς του είχε πάει για κυνήγι το πρωί της Τετάρτης.
Περίπου στις 13:40 συγγενής του τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Ο θάνατος του 58χρονου προήλθε από παθολογικά επίσης αίτια.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Θήβας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου