12.12.17

Τα «γιουσουφάκια» της Ενημέρωσης και η προπαγάνδα της Παραπληροφόρησης

ΑΝ διαβάζεις και παρακολουθείς τον… Συριζαϊκό «στρατό προπαγάνδας» (γύρω στα δέκα μέσα ενημέρωσης και δεκάδες site τα περισσότερα από τα οποία ανώνυμα…), θα νομίσεις ότι ζεις σε μια χώρα που όλα πάνε καλά, σε λίγο θα πάνε ακόμα καλύτερα και από το Καλοκαίρι και μετά η Ελλάδα θα…. απογειωθεί! Εκεί που η προκλητική διαχεόμενη προπαγάνδα ξεπέρασε κάθε όριο είναι τα δημοσιεύματα για την επίσκεψη Ερντογάν. Ναυαρχίδες της παραπληροφόρησης η ΕΡΤ και το ΑΠΕ:  
Οι άνθρωποι εκεί κατάντησαν «γιουσουφάκια» του Παππά και του Τζανακόπουλου ….
Αν δεις π.χ την Ακριβοπούλου, (που δίπλα κόλλησε και η…. δικιά μας η Έλλη Τριανταφύλλου), αισθάνεσαι σίγουρα ότι ζεις σε άλλη χώρα, εγώ προσωπικά νοιώθω ότι ακούω την αείμνηστη ΥΕΝΕΔ του Γεωργαλά, που τουλάχιστον ήξερε γράμματα και είχε …. παιδεία επιστημονικής προπαγάνδας! Το ΑΠΕ ακόμα χειρότερα [απορώ πως υπάρχουν ακόμα περιφερειακά ΜΜΕ που το πληρώνουν για να τα τροφοδοτεί ….μονο με ψέματα…], ούτε λίγο ούτε πολύ μας ….βομβάρδισε με την θριαμβευτική εμφάνιση του Τσίπρα που κατατρόπωσε τον Ερντογάν! Τα υπόλοιπα φερέφωνα της Συριζαϊκής προπαγάνδας, με διαφορετικές το καθένα απολαβές [μερικά έχουν εισπράξει μόνο ….υποσχέσεις ακόμα και είναι στο περίμενε…], είναι:  
Το »’Documento» , η »Νέα Σελίδα» του Ηλία Λιβάνη, γιου του εξ απορρήτων του Ανδρέα Παπανδρέου Αντώνη Λιβάνη, η »Εφημερίδα των Συντακτών», το »Έθνος» του Ιβάν Σαββίδη, το »Κontra News» και το »Kontra Channel» του Κουρή, η »Αυγή» επίσημο όργανο της »πρώτης φοράς Αριστερας» που πουλάει 1000 φύλλα αλλά παίρνει πακτωλό διαφήμισης, το »Κόκκινο», το »Left.gr», παραδόξως η δεξιά »Δημοκρατία», και διάφορα ακόμα site όπως »periodista, al tsantiri και πολλά ακόμα που ξεκίνησαν αντί-συριζαϊκά και στην πορεία υπέκυψαν στο στενό μαρκάρισμα του Παππά, ελπίζοντας, λόγω έλλειψης εσόδων, στην κρατική διαφήμιση που χειρίζεται αποκλειστικά η Γ.Γ. Ενημέρωσης. Τα περισσότερα προβάλουν και καμιά αντισυριζαϊκή είδηση, για να κρατάνε κάποια ισορροπία, σε συνεννόηση με το διοικητήριο της Γ.Γ. Ε. Ένας ακόμα…. στρατός από »σχολιαστές» ανώνυμους ή με ψευδώνυμα επιτίθενται σε όσα κείμενα ασκούν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, με απίστευτες ύβρεις και …..τσαμπουκά , με γραμμή που παίρνουν από την Κουμουνδούρου ή εσχάτως και από το Μαξίμου. ΣΕ ΑΥΤΗ την Ζούγκλα θέλει πολλή «αρετή και τόλμη» για να δώσεις αληθινή και ανόθευτη ενημέρωση, και ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που κάνουν απλά και σωστά την δουλειά τους, παρά το μολυσμένο περιβάλλον, την λάσπη και τις απειλές που δέχονται…
  Φάνης Ζουρόπουλος -εκτελεστικός Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Τ. Πρόεδρος της Ένωσης Επαρχιακού Τύπου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου