16.12.17

Αποκάλυψη που συγκλονίζει – Μήνυμα από τον Θεό στο ανθρώπινο DNA

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανακοίνωσαν ότι έχουν βρει ένα μήνυμα από το Θεό γραμμένο μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα!

Μια ομάδα από κορυφαίους γενετιστές ανακάλυψαν ένα απόσπασμα 22-λέξεων της αρχαίας αραμαϊκής στην οποία ο Θεός επιβεβαιώνει την ύπαρξή του και το ρόλο του στη δημιουργία της ζωής πάνω στη Γη.
«Ξέραμε ότι τα σχέδια δεν ήταν φυσικά» εξηγεί ο Charles Watson, ο επικεφαλής επιστήμονας για το έργο, «αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε σε οποιαδήποτε πειστική εξήγηση γι’ αυτό. Πάνω σε μια ιδιοτροπία, αρχίσαμε παραπομπές των προτύπων με τις γλωσσικές βάσεις δεδομένων γλώσσα», εξηγεί, «και είμαστε συγκλονισμένοι αφού διαπιστώσαμε ότι τα σχέδια αντιστοιχούν στην αρχαία αραμαϊκή», όπως αναφέρει το strange.
Ζαλισμένη από την ανακάλυψη, η ομάδα του επικοινώνησε με ειδικούς γλωσσολόγους, εξοικειωμένους στην αραμαϊκή – τη γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς Χριστός στην καθημερινή του ζωή. Μετά την αποκωδικοποίηση, εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: «Γεια σας παιδιά μου. Αυτό είναι ο Γιαχβέ, ο μοναδικός αληθινός Κύριος. Έχετε βρει το μυστικό της δημιουργίας του. Τώρα μοιραστείτε το ειρηνικά με όλο τον κόσμο».
Ο Γιαχβέ είναι το βιβλικό όνομα για τον Θεό της Χριστιανοσύνης…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου