8.7.17

ΦΩΤΟ - ΤΟΥΣ… ΧΑΡΗΚΕ ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΣ! Ζευγάρι έκανε δημόσια σεξ πάνω στο… τραμπολίνο


maxresdefault

Το πιο… απίθανο μέρος, επέλεξε για να κάνει δημόσια σεξ ένα νεαρό ζευγάρι χθες τα ξημερώματα στο νησί της Ρόδου!

Κολύμπησαν από την παραλία του Έλλη και αφού έφθασαν στο τσιμεντένιο τραμπολίνο που υπάρχει εντός της θάλασσας σε απόσταση 30 περίπου μέτρων από την ακτή, ανέβηκαν σε αυτό, προχώρησαν μέχρι τον πιο ψηλό βατήρα και εκεί, επέλεξαν να… επιδοθούν σε αχαλίνωτο σεξ!
Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου και έγινε αντιληπτό από δεκάδες διερχόμενους τουρίστες και συμπολίτες μας που εκείνη την ώρα κινούνταν στην παραλιακή περιοχή ανάμεσα στο Έλλη και το Ενυδρείο!
Σημειώνεται ότι τα βράδια, το τραμπολίνο φωτίζεται κι έτσι οι… ερωτικές περιπτύξεις του ασυγκράτητου ζευγαριού ήταν… αποκαλυπτικές σε όλες τους τις… διαστάσεις. Διήρκεσε δε σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών μας, τουλάχιστον 20 λεπτά!
Δεν είναι η πρώτη φορά που στο νησί της Ρόδου, από το οποίο περνούν για να κάνουν τις διακοπές τους πάνω από 2.500.000 τουρίστες κάθε χρόνο, γίνονται τέτοιου είδους έκτροπα, αλλά σίγουρα ήταν η πρώτη φορά που ως τόπος… ακολασίας, επελέγη η κορυφή του τραμπολίνο.

5a2ea458ad83a2dd5188ea557561271c
rodiaki

Το πήρε το Κορίτσι ! Παντρεύτηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης

Παντρεύτηκε χθες στην Τζια ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, την πρώην έπαρχο Λαγκαδά, Πόπη Καλαϊτζή.
«Το πήρα το κορίτσι! Παντρευτήκαμε με την Πόπη χθες στην Τζιά, σε πολύ στενό κύκλο.Με όλους τους φίλους θα βρεθούμε το Σεπτέμβριο στην Αθήνα» αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο facebook και δημοσιεύει φωτογραφίες από την τελετή.

Όταν ο Πάνος Καμμένος «έβλεπε» τρομοκράτες στον Σύριζα

Επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ εξαπέλυε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας γιατί σε συνέντευξή του πρόσφατα στο Politico είχε πει την Αριστερά αναφερόμενος στην τρομοκρατία αλλά δεν είπε ότι πρώτος και καλύτερος ήταν ο κυβερνητικός του εταίρος και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος που είχε χαρακτηρίσει, πριν από 25 χρόνια, τη “Νέα Αριστερά” ως μήτρα του εξτρεμισμού και κατονόμαζε στελέχη του Συνασπισμού.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Παραπολιτικά”, σε βιβλίο του Π. Καμμένου που κυκλοφόρησε το 1992 με τίτλο “Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη” έγραφε: “Οι τρομοκράτες δρουν πρωτίστως αν όχι αποκλειστικά, στο χώρο της Αριστεράς” (Εκδόσεις Ελληνική Ευρωεκδοτική), αναφερόμενος µάλιστα ονοµαστικώς σε πρόσωπα, τα οποία είναι είτε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Μανιός και η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, είτε κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόµµατος, όπως ο
πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, η Λίνα Αλεξίου (πρώην σύζυγος του κ. Κωνσταντόπουλου), η «Μαργαρίτα Γιαρουλή» (το ορθό είναι «Γιαραλή» και είναι σύζυγος του Ν. Μανιού), ο Περικλής Κοροβέσης (πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και ο Φώτης Κουβέλης (επανεντάχθηκε στο κυβερνών κόµµα κατά το τελευταίο συνέδριο).
Κατά τον συγγραφέα, ως μήτρα θεωρείται (σελ. 336-337) “η Νέα Ελλαδική Αριστερά” την οποία συγκρότησαν, “διάφορες μικρές ομάδες εγχώριων σπουδαστών και διανοούμενων του εξωτερικού” από τα τέλη της δεκαετίας του 1960.
Μια εξ αυτών, όπως γράφει, το “Κίνημα της 20ης Οκτώβρη”, με ιδρυτικό μέλος τον Ν. Μανιό. Τα κοινα χαρακτηριστικά όλων αυτών των οργανώσεων ήταν μεταξύ άλλων: “Η άποψη πως πρέπει να χρησιμοποιηθούν αμέσως βίαια ένοπλα μέσα” και η “κοινωνική ανατροπή” με στόχο “την άμεση, όχι απώτερη, επιβολή ενός αυτόνομου, αντιγραφειοκρατικού σοσιαλιστικού καθεστώτος”.
Συγκεκριμένα στην 5η ενότητα του βιβλίου χαρακτηρίζει “τρομολάτρες, συμπαθούντες” την νυν πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, τη Λίνα Αλεξίου και τον Νλίκο Κωνσταντόπουλο σημειώνοντας: “Οι συμπαθούντες προσπαθούν...να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, διότι μιλούν για ένοπλη λαική βία, αλλά δεν είναι καθόλου λαική. Μιλούν για “συντρόφους”, κάνουν διάλογο μαζί τους, μιλούν για επαναστατικό αγώνα, ενω δεν πρόκειται για επαναστατικό, αλλά για δολοφονικό αγώνα”.
 
 
liberal.gr

Εξάρθρωση δύο συμμοριών «νονών της νύχτας»

Δύο πολυμελείς συμμορίες "νονών της νύχτας" οι οποίες με το πρόσχημα παροχής προστασίας εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων, εξαρθρώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
 Ειδικότερα, συνελήφθησαν, μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δεκαεννέα μέλη των οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά, ενώ σημειώνεται ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί.
Από τους συλληφθέντες οι δεκαέξι είναι Έλληνες και οι τρεις αλλοδαποί (δύο Αλβανοί και ένας Ουκρανός), ηλικίας από 26 έως 59 ετών, ενώ αναζητούνται έντεκα επιπλέον μέλη των εγκληματικών οργανώσεων. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, εκβίαση με το πρόσχημα παροχής προστασίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.
Παράλληλα, στην ίδια υπόθεση, κατηγορούμενοι για διάφορα αδικήματα (νομοθεσία περί επιταγών, καζίνων, τοκογλυφία, αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και συμμετοχή σε ξυλοδαρμούς) είναι επιπλέον δεκαπέντε άτομα.
Από τις έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών προέκυψε ότι οι συμμορίες συνεργάζονταν μεταξύ τους, ενώ μοίραζαν τις περιοχές και τα καταστήματα στα οποία παρείχαν προστασία και ενεργούσαν από κοινού όταν πήγαιναν στους καταστηματάρχες για να εισπράξουν την «προστασία». Επίσης, εξακριβώθηκε η σύνθεση των μελών που αποτελούσαν την κάθε ομάδα, τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, οι διευθύνσεις διαμονής τους και οι χώροι που διατηρούσαν, ενώ διευκρινίστηκαν οι ρόλοι και η ιεραρχική σχέση των μελών της κάθε ομάδας. Αρχηγικό ρόλο στις δύο ομάδες, είχαν δύο Έλληνες. Στην πρώτη ομάδα ένας 59χρονος και στη δεύτερη ένας 51χρονος.
Όπως διαπιστώθηκε ακόμη, τα μέλη των ομάδων συνεργάζονταν αλλάζοντας σύνθεση κατά την προσέγγιση των καταστηματαρχών και το μοίρασμα των περιοχών. Σημειώνεται, ότι οι δύο ομάδες "παρείχαν προστασία" τουλάχιστον σε 61 καταστήματα της Αττικής.
Η πρώτη ομάδα παρείχε «προστασία» σε καταστήματα στις εξής περιοχές: Γκάζι, Κεραμικός, Βοτανικός, Αγ. Παντελεήμονας, Κυψέλη, Γκύζη, Εξάρχεια, Παγκράτι, Καισαριανή, Αμπελόκηπους, Σύνταγμα, Κολωνάκι, Καλλιθέα, Μεταμόρφωση και Περιστέρι, ενώ η δεύτερη ομάδα σε Κεραμικό, Γκάζι, Πατήσια, Κολωνάκι, Μεταξουργείο, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Ψυρρή, Λυκόβρυση, Π.Φάληρο, Ασπρόπυργο, Κηφισιά, Άνοιξη, Ν.Ερυθραία, Αγ.Παρασκευή, Χαλάνδρι, Κυψέλη και Πειραιά.

ΦΩΤΟ - Η ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑ





Την Πολιούχο τους Παναγία Τριχερούσα γιόρτασαν με κάθε λαμπρότητα σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Φοινικούντας.
Μεγάλη ήταν προσέλευση των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας, καθώς και των ευλαβών προσκυνητών από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι έσπευσαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προκειμένου να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα


της Παναγιάς και να ζητήσουν την χάρη και την ευλογία της.Ο εορτασμός ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής με την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, ενώ σήμερα το πρωί τελέσθηκε η αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Στις Ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν επίσης οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, και Άρτας κ. Καλλίνικος. Κορύφωση της θρησκευτικής πανήγυρις ήταν η καθιερωμένη λιτάνευση της θαυματουργής Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης προς αγιασμό των πολιτών, υπό τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πύλου-Νέστορος. Τόσο ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης όσο και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή παρέστησαν στην Θεία Λειτουργία αλλά και στη λιτάνευση.
Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αναπ. Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλειφέρη, Κωνσταντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου.



Τρεις τρόποι να αντιμετωπίσετε τις αϋπνίες

Σημαντικός για τον οργανισμό ο συνεχόμενος ύπνος 

Η έλλειψη ύπνου έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο στη σωστή λειτουργία του οργανισμού όσο και στην ποιότητα ζωής μας γι' αυτό και θα πρέπει να μας απασχολεί αν έχουμε αϋπνίες.
Ο συνεχόμενος βραδινός ύπνος είναι πολύ σημαντικός αλλά δεν είναι για όλους δεδομένο. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι τρόποι να αντιμετωπίσετε τις αϋπνίες που σας ταλαιπωρούν.
-Αποφύγετε τα μεγάλα και βαριά γεύματα πριν τον ύπνο.
Παρόλο που η πίτσα και τα burgers μπορεί να είναι ο ιδανικός τρόπος για εσάς να τελειώσετε την ημέρα σας, ωστόσο ένα μεγάλο γεύμα μπορεί να προκαλέσει δυσπεψία και να διακόψει τον ύπνο σας.
-Μην καταναλώνετε καφεΐνη πριν κοιμηθείτε.
Όπως όλοι ξέρουμε οι καφεΐνη έχει διεγερτική δράση στο νευρικό σύστημα και κατά συνέπεια μπορεί να προκαλέσει διαταραχές ύπνου. Πέρα από τον καφέ, να θυμάστε και να αποφεύγετε και τις υπόλοιπες πηγές καφεΐνης, όπως το τσάι, τη σοκολάτα και αναψυκτικά.
-Αποφύγετε τα πικάντικα και καυτερά τρόφιμα για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι την ώρα του ύπνου.
Οι καυτερές σάλτσες και τα μπαχαρικά μπορεί να προκαλέσουν αίσθημα καύσου στον οισοφάγο επιδρώντας έτσι στην ποιότητα του ύπνου σας. Για το λόγο αυτό μην ξαπλώνετε με γεμάτο στομάχι για να αποφύγετε την παλινδρόμηση της τροφής προς τον οισοφάγο.

Η ΔΕΗ στέλνει εισπρακτικές εταιρείες για τις οφειλές

Σε δυσθεώρητα ύψη έχουν φτάσει οι οφειλές στη ΔΕΗ, προκαλώντας οικονομική ασφυξία στην εταιρεία γι' αυτό και τώρα έχει φτάσει η ώρα για τις εισπρακτικές εταιρείες, που θα αναλάβουν την είσπραξη των οφειλών προς την Επιχείρηση σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου».
Με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης στη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης των μετόχων, επιβραδύνονται οι ρυθμοί μείωσης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των νοικοκυριών και επιχειρήσεων παρά τα προγράμματα των διακανονισμών πληρωμής σε 36 δόσεις και τις εκπτώσεις συνέπειας.
Στις 31 Μαϊου οι απλήρωτοι λογαριασμοί που δεν είχαν υπαχθεί σε ρύθμιση ανέρχονταν σε 2,231 δισ. ευρώ και είχαν μειωθεί σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό πεντάμηνο μόλις κατά 27.000.000 ευρώ.
Στο τέλος του 2016, αναφέρει το δημοσίευμα, είχαν φτάσει στα 2,258 δισ. ευρώ και είχαν υποχωρήσει κατά 40.000.000 ευρώ συγκριτικά με το 2015, οπότε και οι απλήρωτοι λογαριασμοί είχαν διαμορφωθεί στα 2,298 δισ. ευρώ.
Η έκρηξη των ληξιπρόθεσμων έγινε το 2015, καθώς μέσα στο έτος αυξήθηκαν κατά 589 εκατ. ευρώ.
Οι οφειλέτες φτάνουν τα 2,1 εκατομμύρια. Από αυτούς οι 490.000 έχουν κάνει διακανονισμούς για χρέη συνολικού ύψους 790 εκατ. ευρώ.

Χωρίς φεγγάρι, η ανθρωπότητα δεν θα υπήρχε – Πώς η Σελήνη διατηρεί την Γη ζωντανή

Το φεγγάρι είναι από τα ομορφότερα «κοσμήματα» του ουρανού. Δεν θα έπρεπε όμως να το… ευχαριστούμε μόνο επειδή ομορφαίνει τις νύχτες μας, αλλά επειδή δίχως αυτό, λογικά, δεν θα υπήρχαμε.
Σύμφωνα με την κλασική θεωρία, η Γη θα έπρεπε να καταστραφεί σε 20.000 χρόνια. Ωστόσο, αυτά που στηρίζει το κλασικό μοντέλο, δεν έχουν βάση στην πραγματικότητα. Για να λύσουν το μυστήριο του πυρήνα της Γης, οι επιστήμονες έστρεψαν τα βλέμματα τους στην Σελήνη, το μοναδικό μας δορυφόρο.
Κοιτώντας τον πλανήτη μας από το διάστημα, βλέπουμε μια μικρή μπλε σφαίρα. Κάτω όμως από την επιφάνεια της Γης και τα ωραία της χρώματα, υπάρχει μια «καυτή» μάζα υγρού κράματος νικελίου και σιδήρου, καθώς και στερεός σίδηρος σε διάμετρο σχεδόν 6.000 μιλίων.
Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός πυρήνας μαζί, συγκεντρώνουν το ένα τρίτο της συνολικής μάζας της Γης, δημιουργώντας ένα μαγνητικό πεδίο που προστατεύει την ζωή του πλανήτη από τα διάφορα φορτισμένα σωματίδια που προέρχονται από τον Ήλιο.
Ωστόσο, ο πυρήνας της Γης δεν θα μπορούσε να σώσει την ανθρωπότητα από μόνος του. Δίχως την βοήθεια της Σελήνης, ο πλανήτης μας θα είχε (σύντομη) ημερομηνία… λήξης.
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό Earth and Planetary Science Letters, το φεγγάρι, πέρα από το ομορφότερο κόσμημα του νυχτερινού μας ουρανού, είναι ο λόγος που ζωή μας είναι ακόμα ασφαλής. Παρόλο που βρίσκεται 384.403 χιλιόμετρα μακριά, οι επιστήμονες στηρίζουν πως η βαρυτική έλξη του, ενεργοποιεί το κράμα του σιδήρου στον πυρήνα, διατηρώντας το μαγνητικό πεδίο και προστατεύοντας τη Γη.
Σύμφωνα με την κλασική θεωρία του δυναμό, το γήινο μαγνητικό πεδίο δημιουργείται από την κίνηση των ηλεκτρικά αγώγιμων υγρών στον εξωτερικό πυρήνα της. Ο λιωμένος σιδήρου στον εξωτερικό πυρήνα δημιουργεί ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς κινείται, και έτσι παράγεται το μαγνητικό πεδίο. Αν όμως το πεδίο δεν τροφοδοτούνταν συνεχώς, ο Denis Andrault και η ομάδα του, στην έρευνα τους, εκτιμούν ότι η ζωή στην Γη θα εξαφανιζόταν σε περίπου 20.000 χρόνια.
Τι είναι όμως αυτό που συνεχώς μετακινεί τον εξωτερικό πυρήνα του πλανήτη; Σύμφωνα με την κλασική θεωρία, η κίνηση του πυρήνα οφείλεται σε δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η περιστροφή της Γης, που ανακατεύει το κράμα στον πυρήνα μέσω του φαινομένου Coriolis. Ο δεύτερος είναι οι ραδιενεργές διασπάσεις, οι οποίες επηρεάζουν την κίνηση του υγρού πυρήνα.
«Ωστόσο αυτό είναι το κλασικό μοντέλο, το οποίο από την δική μας οπτική, απαιτεί μεγάλη ψύξη του πυρήνα μέσα στα 4.3 δισεκατομμύρια έτη ζωής του πλανήτη» τόνισε ο Andrault σε συνέντευξη του στο Discover Maganize.
Ο Andrault με τους συνεργάτες του, κάνοντας υπολογισμούς πάνω στα τωρινά μοντέλα, κατέληξαν πως ο πλανήτης μας θα έπρεπε να ήταν ολοκληρωτικά λιωμένος πριν από 4 δισεκατομμύρια χρόνια, ενώ ο πυρήνας του θα έπρεπε σταδιακά να ψυχρανθεί από τους 12.200 βαθμούς Κελσίου, στην σημερινή θερμοκρασία των 6.800, ώστε να δουλεύει η κλασική θεωρία. Ωστόσο, τα δεδομένα αποδεικνύουν πως η θερμοκρασία του πυρήνα, από τον σχηματισμό της Γης έως σήμερα, έχει πέσει μόλις κατά 540 βαθμούς.
Πώς όμως ο πλανήτης έχει καταφέρει να διατηρήσει την θερμοκρασία του, απέναντι στις προβλέψεις της κλασικής θεωρίας στην φυσική; Αυτό αποτελούσε ένα μυστήριο για τους επιστήμονες. Κάτι άλλο θα έπρεπε να ενεργεί στον πυρήνα τροφοδοτώντας το γεωδυναμό και κρατώντας τα στοιχεία του σε κίνηση.
Το κενό ανάμεσα στις προβλέψεις της κλασικής θεωρίας και τα πραγματικά δεδομένα, κρύβεται στη Σελήνη.
Οπως η βαρύτητα του φεγγαριού «κοπάζει» τις παλίρροιες, έτσι ακριβώς επιδρά και στον εξωτερικό πυρήνα, κυρίως στο στερεό του κομμάτι. Η έρευνα στηρίζει πως η έλξη της Σελήνης εγχέει ισχύ πάνω από 1.000 δισεκατομμυρίων βατ στον πυρήνα της Γης.
Η ισχύ αυτή λειτουγεί, κατά ένα τρόπο, ως ένας βαρυτικός κινητήρας, τροφοδοτώντας το γεωδυναμό και παρέχοντας την ενέργεια για την διατήρηση της θερμοκρασίας στον πυρήνα. Η συνεχής παροχή ενέργειας παράγει την απαραίτητη θερμότητα ώστε να διατηρήσει την ρευστότητα του πυρήνα. Με αυτόν τον τρόπο, το μαγνητικό πεδίο μένει άθικτο και μαζί του, η ζωή μας ασφαλής.
Αυτή είναι η πρώτη έρευνα που αποδεικνύει πως η επίδραση του δορυφόρου μας είναι ζωτικής σημασίας για τον πλανήτη. Κάτι που, εκτός από την Γη, ισχύει και σε άλλους πλανήτες όπως ο Δίας.
Παρόλα αυτά, το φεγγάρι δεν θα είναι πάντα… κοντά μας.
Έχει αποδειχτεί πως κάθε χρόνο, η απόσταση μας με την Σελήνη αυξάνεται κατά 38 χιλιοστά.
Ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται ανησυχητικό, καθώς θα πρέπει να περάσουν δισεκατομμύρια χρόνια για να προκληθεί κάποιο πρόβλημα.

Λοιμώξεις - Πόσο Επικίνδυνη Είναι η Άμμος στην Παραλία;

Ένας από τους «εφιάλτες» των γυναικών το καλοκαίρι είναι οι λοιμώξεις που αυτή την περίοδο αυξάνονται αρκετά.

Οι βουτιές στη θάλασσα, στην πισίνα αλλά και η ηλιοθεραπεία στην άμμο δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για τις λοιμώξεις.
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και γνωρίζουν καλά πόσο ενοχλητικές μπορούν να γίνουν.
Aν, λοιπόν, υποφέρετε συχνά από λοιμώξεις και μυκητιάσεις, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε για να ξενοιάσετε.

Κολπίτιδα
Τα συμπτώματα της κολπίτιδας είναι ο κνησμός και τα αυξημένα υγρά από τον κόλπο.
Πρόκειται για ερεθισμό των γεννητικών οργάνων και του κόλπου, που οφείλεται σε μικρόβια.
Η κατάσταση αυτή είναι αρκετά συχνή αλλά ευτυχώς θεραπεύεται εύκολα, στις περισσότερες περιπτώσεις.
Ωστόσο η σωστή υγιεινή του κόλπου είναι απαραίτητη αν θέλουμε να αποφύγουμε την κολπίτιδα και τις συνέπειές της.
Τα αίτια είναι συνήθως η διαταραχή της ισορροπίας της «καλής» μικροβιακής χλωρίδας που υπάρχει φυσιολογικά στον κόλπο.
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να περιορίστε τη λήψη αντιβιοτικών, γιατί μαζί με τα επιβλαβή μικρόβια σκοτώνονται και τα ευεργετικά.
Για να το αντιμετωπίσετε πρέπει να καταναλώνετε πολύ γιαούρτι και γαλακτοκομικά προϊόντα που περιέχουν προβιοτικά.
Έχουν προληπτική δράση, αλλά και βοηθητική, διατηρώντας σε ισορροπία τη βακτηριακή χλωρίδα.
Λοιμώξεις - Πόσο Επικίνδυνη Είναι η Άμμος στην Παραλία;

Μύκητες του κόλπου
Τα συμπτώματα της μυκητίασης στον κόλπο μοιάζουν πολύ με την κολπίτιδα.
Κνησμός, αυξημένα υγρά μόνο που σε αυτή την περίπτωση έχουμε και πόνο στην περιοχή της λεκάνης.
Η μυκητιασική κολπίτιδα οφείλεται στο μύκητα Candida Albicans, ο οποίος εκτός από τον κόλπο προσβάλλει το στόμα και άλλες υγρές περιοχές του δέρματος.
H ανάπτυξη μυκήτων στο γυναικείο κόλπο ευνοείται γενικότερα από τη διαταραχή του pH και το ευάλωτο ανοσοποιητικό σύστημα.
Εκτός από τη λήψη αντιβιοτικών, τα αίτια μπορεί να είναι το έντονο στρες, η χρήση αντισυλληπτικών χαπιών, οι ορμονικές διαταραχές κατά την ωορρηξία και την εγκυμοσύνη.
Η υπερανάπτυξη της Candida ευνοείται από την υψηλή θερμοκρασία και το υγρό περιβάλλον.
Έτσι, δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι παρατηρούνται πολλά κρούσματα μυκητισιακής κολπίτιδας.
Για να αποφύγετε την μυκητίαση μην τρώτε πολλά γλυκά ή άλλα σακχαρώδη.
Να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής.
Να σκουπίζετε καλά την πρωκτογεννητική περιοχή μετά το μπάνιο.
Προτιμήστε τα βαμβακερά εσώρουχα, διότι επιτρέπουν τον αερισμό της περιοχής και τη διατηρούν στεγνότερη.
Χάστε βάρος, αν είστε υπέρβαρη (20% πάνω από το ιδανικό σας βάρος).
Αν πάσχετε από διαβήτη, φροντίστε να διατηρείτε τη γλυκόζη σας σε φυσιολογικά επίπεδα.
Αλλάξτε το βρεγμένο μαγιό σας μετά το μπάνιο και μη φοράτε υγρά ρούχα πολλή ώρα.
Για την αντιμετώπιση της μυκητίασης πρέπει να δώσετε προσοχή σε δύο σημεία.
Πρώτον, αποφύγετε τις σεξουαλικές επαφές μέχρι να θεραπευθείτε και δεύτερον τηρήστε με προσοχή τις οδηγίες του γιατρού.
Ολοκληρώστε τη θεραπεία, ακόμη και αν τα συμπτώματα σταματήσουν νωρίτερα.
Δυστυχώς, η μυκητίαση μπορεί να μεταδοθεί στον ερωτικό σύντροφο, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις είναι ασυμπτωματικός αλλά μπορεί να ξαναμολύνει τη σύντροφο του, η οποία στο μεταξύ έχει θεραπευτεί.
Για τους λόγους αυτούς, ο γιατρός, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να συστήσει προληπτικά μέτρα (π.χ. χρήση προφυλακτικού) και θεραπεία και στους δύο συντρόφους.

y-o.gr

Ηλικιωμένος σκοτώθηκε μαζεύοντας τσάι και ρίγανη !

ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΒΑΘΟΥΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ 

Η πεζοπορία στο βουνό, ήταν μία από τις αγαπημένες του συνήθειες 

Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα, στην περιοχή του Ανωγείου Φιλιππιάδας, κατά την προσπάθειά του να μαζέψει τσάι και ρίγανη.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου εβδομήντα ετών, κατάγονταν από το Γοργόμυλο. Συνταξιούχος μετά από πολλά χρόνια δουλειάς στη Γερμανία.

Η πεζοπορία στο βουνό, ήταν μία από τις αγαπημένες του συνήθειες.

Το πρωί του Σαββάτου, με δύο ακόμη φίλους του, ξεκίνησαν προκειμένου να μαζέψουν αρωματικά.

Ένα παραπάτημα όμως ήταν αρκετό για να κοπεί το νήμα της ζωής του.

Ο ηλικιωμένος έπεσε σε γκρεμό βάθους άνω των εκατό μέτρων.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 5η ΕΜΑΚ, η οποία κατάφερε μετά από αρκετές ώρες και μεγάλη προσπάθεια να προσεγγίσει το σημείο.

Το μεσημέρι ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός.


epiruspost.gr

Το πρώτο πειραματικό κινητό τηλέφωνο που δεν χρειάζεται μπαταρία

Το πρώτο πειραματικό κινητό τηλέφωνο που δεν χρειάζεται μπαταρία
Ερευνητές στις ΗΠΑ παρουσίασαν το πρώτο κινητό τηλέφωνο, το οποίο καταναλώνει τόση λίγη ενέργεια, που δεν χρειάζεται μπαταρία. 
Αν και πρόκειται για μια πειραματική συσκευή, χωρίς πολλές δυνατότητες (καμία σχέση με ένα smartphone!), θεωρείται ένα πρώτο βήμα για την μελλοντική απαλλαγή από το βάσανο της φόρτισης
Το τηλέφωνο χρειάζεται μόνο 3,5 μικροβάτ για να λειτουργήσει, ενέργεια την οποία παίρνει από είτε από τα ραδιοσήματα που εκπέμπει ένας σταθμός βάσης σε απόσταση έως δέκα μέτρων, είτε από το φως του περιβάλλοντος με τη χρήση μιας ενσωματωμένης μικροσκοπικής ηλιακής κυψέλης, με μέγεθος όσο ένας κόκκος ρυζιού.
Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και μηχανικοί υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Σιάλμ Γκολακότα, πραγματοποίησαν, εκτός από απλές, και κλήσεις Skype από το χωρίς μπαταρίες τηλέφωνό τους. Το βασικό «τρικ» των ερευνητών ήταν ότι κατήργησαν ένα άκρως ενεργοβόρο χαρακτηριστικό των περισσότερων κινητών τηλεφώνων: την μετατροπή των αναλογικών σημάτων που μεταφέρουν τον ήχο, σε ψηφιακά δεδομένα που η συσκευή μπορεί να καταλάβει.
Αντί γι’ αυτό, το νέο τηλέφωνο εκμεταλλεύεται τις ανεπαίσθητες δονήσεις στο μικρόφωνο ή στο ηχείο του, κάθε φορά που ο χρήστης μιλάει ή ακούει στη διάρκεια μιας κλήσης. Η συσκευή χρησιμοποιεί αυτές τις δονήσεις για να κωδικοποιήσει την ομιλία στο ραδιοσήμα. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι η νέα τεχνολογία θα μπορούσε μελλοντικά να αξιοποιηθεί ευρέως. Στο μεταξύ, θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την ακτίνα δράσης της συσκευής και να κρυπτογραφήσουν τις συνομιλίες της για να είναι πιο ασφαλείς. Ακόμη, θα επιχειρήσουν να δώσουν πρόσθετες δυνατότητες στο χωρίς μπαταρία τηλέφωνο, όπως μία οθόνη και την παρακολούθηση (streaming) βίντεο.

Αν προτιμάς την πισίνα από τη θάλασσα

Οδηγίες πριν και μετά τη βουτιές
Το μπάνιο στην θάλασσα είναι πιο υγιεινό και ωφέλιμο γιατί το νερό με το αλάτι και το ιώδιο που περιέχει αλλά και την αυτοκαθαριζόμενη ιδιότητα, που έχει, είναι ευεργετικό για την υγεία και ομορφιά του δέρματος. Σε κοινόχρηστες πισίνες – αν δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα –     υπάρχουν πολλά μικρόβια, κολοβακτηρίδια και παράσιτα που προκαλούν σοβαρές μολύνσεις μέχρι και ηπατίτιδα Α.
Για να σκοτωθούν αυτά τα μικρόβια πρέπει να γίνεται χλωρίωση του νερού αφού προηγηθεί μικροβιακός έλεγχος. Όταν λοιπόν υπάρχει συνωστισμός στην πισίνα και δεν γίνεται σωστή συντήρηση και επεξεργασία, οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι και τα μικρόβια μπορεί να πολλαπλασιαστούν. Εκτός από αυτά ο καθένας (χωρίς να το καταλαβαίνουμε) μπαίνοντας στην πισίνα αφήνει νεκρά κύτταρα από το σώμα μας, σκόνη, ιδρώτα και την αντιηλιακή κρέμα μας που μετατρέπουν την πισίνα σε εστία μόλυνσης και για τους άλλους λουόμενους.
Το χλώριο που περιέχει το νερό της πισίνας αφυδατώνει και ερεθίζει το δέρμα, προκαλώντας πολλές φορές ξηροδερμία, αφυδάτωση, δερματίτιτδες, έκζεμα και εξανθήματα. Επίσης ερεθίζει τα μάτια (προκαλώντας κοκκίνισμα, επιπεφυκίτιδες και τσούξιμο), τους πνεύμονες, τα αυτιά (ωτίτιδα) και την μύτη. Μάλιστα εάν έχει περισσότερο χλώριο απ΄ ό,τι πρέπει τα συμπτώματα αυτά είναι πιο έντονα. Εάν έχει ολιγότερο χλώριο το νερό της πισίνας μυρίζει έντονα χλώριο γιατί δημιουργούνται χλωραμίνες που έχουν έντονη οσμή και ερεθιστική δράση.
Εάν θέλουμε να κολυμβήσουμε  σε πισίνα τουλάχιστον ας πάρουμε κάποιες προφυλάξεις για την προστασία μας. Τι πρέπει;
1) Να κάνουμε ντουζ  πρίν και μετά το μπάνιο με σαπούνι και χλιαρό νερό.
2) Αμέσως μετά το μπάνιο να ξεπλένεστε με καθαρό νερό της βρύσης και να ενυδατώνετε το δέρμα με ενυδατική κρέμα για να αποφεύγεται η ξηρότητα του δέρματος.
3) Να μην κάνετε βουτιές μέσα στην πισίνα ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το νερό τα μάτια (ειδικά εάν φοράτε φακούς επαφής), τα αυτιά και το δέρμα του προσώπου.
4)Να φοράτε σκουφάκι κολύμβησης για να μην πέφτουν τρίχες στην πισίνα.
5) Δεν πρέπει να φτύνετε μέσα στο νερό ή να φυσάτε την μύτη σας.
6) Η υγιεινή των ποδιών προϋποθέτει να μην περπατά κανείς ξυπόλυτος γύρω από την πισίνα γιατί παραμονεύουν οι μύκητες, διάφοροι ιοί και οι μυρμηγκίες. Πρέπει δηλαδή να φοράμε τις δικές μας σαγιονάρες και αν τα πέλματα έχουν ρωγμές και ξηροδερμία να υποβάλλονται σε θεραπεία ώστε να μην είναι ευάλωτα στις μολύνσεις αφού βραχούν και μουλιάσουν.
Έτσι, με όλα αυτά, τα απαραίτητα μέτρα, θα προφυλάξουμε και τον εαυτό μας αλλά και όλους τους άλλους μικρούς και μεγάλους που βρίσκονται δίπλα μας.

Αν δεις φωτιά κάλεσε το 199

Σε 56 έφτασαν οι δασικές πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο. 
Οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό στάδιο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Για σήμερα πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (Δείκτης 4), για ολόκληρη την Κρήτη, καθώς και για τη Χίο, τη Σάμο και την Ικαρία.
Η Πυροσβεστική υπενθυμίζει στους πολίτες, ότι:
Σε περίπτωση πυρκαγιάς θα πρέπει να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199, αναφέροντας τη θέση εκδήλωσης της πυρκαγιάς, το είδος της βλάστησης, την ένταση του ανέμου και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο τους ζητηθεί, προκειμένου να είναι άμεση και αποτελεσματική η επέμβαση της Υπηρεσίας...

Σχίζουν… τα πτυχία τους οι γενετιστές!


ghras

Τον περασμένο Απρίλιο πέθανε στα 117 της η Έμα Μορένο, η Ιταλίδα που θεωρείτο ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ενώ το 1997 είχε πεθάνει στα 122 της η υπεραιωνόβια Γαλλίδα Ζαν Καλμάν.
Μια επιστημονική μελέτη, όμως, πέρυσι, που είχε γνωρίσει μεγάλη δημοσιότητα διεθνώς, είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πια μια «οροφή» στη διάρκεια της ανθρώπινης ζωής και ότι -παρά τις όποιες περιστασιακές εξαιρέσεις- αυτή είναι τα 115 χρόνια.
Τώρα -και αφού προηγήθηκε στο μεταξύ ένας κατακλυσμός επιστημονικών επικρίσεων για εκείνη τη μελέτη- πέντε νέες έρευνες, που δημοσιεύονται από διαφορετικές ερευνητικές ομάδες στο ίδιο κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό «Nature», καταλήγουν σε μια κοινή αλλά διαφορετική με την προηγούμενη εκτίμηση: ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο  «ταβάνι» στο όριο της ζωής  και ότι, αν υπάρχει, δεν έχει βρεθεί ή οι άνθρωποι δεν το έχουν φτάσει ακόμη.
Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου ΜακΓκιλ του Καναδά, με επικεφαλής τους καθηγητές βιολογίας Μπράιαν Χιουζ και Ζίγκφριντ Χεκίμι, ανέλυσαν στοιχεία για τους μακροβιότερους ανθρώπους σε ΗΠΑ και Ευρώπη κάθε χρονιά μετά το 1968. Όπως ανέφεραν, δεν διαπίστωσαν ότι έχει πάψει να αυξάνεται το   μέγιστο προσδόκιμο ζωής  .
 «Απλούστατα δεν γνωρίζουμε ποιο μπορεί να είναι το όριο της ηλικίας ενός ανθρώπου. Στην πραγματικότητα, αν προβάλουμε στο μέλλον τις υπάρχουσες τάσεις, μπορούμε να δείξουμε ότι τόσο η μέγιστη όσο και η μέση διάρκεια ζωής μπορεί να συνεχίσουν να αυξάνουν για καιρό στο προβλεπτό μέλλον» δήλωσε ο Χεκίμι. Τόνισε πάντως ότι είναι αδύνατο να γίνει κάθε  πρόβλεψη   για το πόσο μπορεί να ζουν οι άνθρωποι στο μέλλον.
 «Είναι πολύ δύσκολο να μαντέψει κανείς. Πριν από 300 χρόνια, όταν πολλοί άνθρωποι ζούσαν σύντομες ζωές, αν κάποιος τους έλεγε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κάποτε θα πλησίαζαν τα 100, θα τον περνούσαν για τρελό» πρόσθεσε ο Καναδός γενετιστής.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι  πέντε νέες μελέτες  , που από κοινού αντιτίθενται στον ισχυρισμό ότι τα 115 χρόνια είναι η «οροφή» για τη ζωή των περισσοτέρων ανθρώπων. Όπως δήλωσε ένας από τους ερευνητές, ο ειδικός στη δημογραφία καθηγητής Τζέημς Βάουπελ του Κέντρου Βιοδημογραφίας της Γήρανσης Μαξ Πλανκ-Οντένσε στη Δανία, «τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι αν υπάρχει οροφή στην ηλικία του ανθρώπου, αυτή είναι   σίγουρα πάνω από τα 120  , ίσως πολύ πάνω, αν και πιθανότατα δεν υπάρχει κανένα όριο».
Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι η διάρκεια ζωής του μέσου ανθρώπου θα συνεχίσει να αυξάνει – πόσο πολύ και για πόσο ακόμη, αυτό είναι αδύνατο να προβλεφθεί. Πολύ περισσότερο που οι νέες εξελίξεις στην  τεχνολογία   (ιατρική και όχι μόνο), στη γενετική, στη φαρμακευτική κ.α. μπορεί να «χαρίσουν» και άλλα χρόνια στη ζωή των ανθρώπων του μέλλοντος. Έτσι, το 2300, σύμφωνα με ένα σενάριο, ο γηραιότερος άνθρωπος μπορεί να έχει φθάσει τα 150 χρόνια.
Από την άλλη, ο αντίλογος είναι ότι -σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μπορούν να ξέρουν οι επιστήμονες- από τα περίπου 108 δισεκατομμύρια ανθρώπων που έχουν συνολικά ζήσει πάνω στη Γη, μόνο μια χούφτα ξεπέρασαν τα 110 χρόνια και αυτό συνέβη στη σύγχρονη εποχή.
Ο επικεφαλής της περυσινής μελέτης στο «Nature»μοριακός γενετιστής Γιαν Βιγκ του Κολλεγίου Ιατρικής ‘Αλμπερτ Αϊνστάιν της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με κανένα από τα νέα επιχειρήματα και συμπεράσματα των συναδέλφων του, επιμένει ότι  τα 115 χρόνια είναι το «ταβάνι»  και τους επικρίνει ότι απλούστατα αρνούνται να συμβιβασθούν με τη θνητότητά τους.
Σε κάθε περίπτωση, η επιστημονική διαμάχη ανάμεσα στους «αισιόδοξους» και στους «απαισιόδοξους» αναμένεται να συνεχιστεί.

 iatrikanews

ΣτΕ: Άκυρη η Υπουργική Απόφαση για την ίδρυση φαρμακείων από μη φαρμακοποιούς

Ακυρώθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η Υπουργική Απόφαση σχετικά με τις προϋποθέσεις ίδρυσης φαρμακείων.
Σύμφωνα με την απόφαση, το θέμα αυτό πρέπει να ρυθμιστεί με Προεδρικό Διάταγμα.
Το ΣτΕ έκανε δεκτές τις αιτήσεις του ΠΦΣ και των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής και Θεσσαλονίκης, με τις οποίες ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Υγείας, για «τις ρυθμίσεις επαγγέλματος φαρμακοποιού και την ίδρυση φαρμακείου».
Έκρινε μάλιστα ότι θέματα άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, λειτουργίας φαρμακείου και δεοντολογίας φαρμακοποιών, ρυθμίζονται είτε με νόμο είτε με Προεδρικό Διάταγμα και δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο ρύθμισης με Υπουργική Απόφαση.
Η εν λόγω ΥΑ προέβλεπε ότι μπορούσαν να ιδρυθούν φαρμακεία από άτομα που δεν είχαν άδεια φαρμακοποιού, υποχρεωτικά υπό εταιρική μορφή (ΕΠΕ), αρκεί ένα μέλος της εταιρίας να είναι φαρμακοποιός και να συμμετέχει κατά 20%.

ΒΙΝΤΕΟ - Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μετά τον καύσωνα

Και μετα τον καυσωνα που αναμένεται αυτές της ημέρες έρχεται η καταιγίδα.
Ή καλύτερα, οι καταιγίδες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου καθως σύμφωνα με την πρόβλεψη του γνωστού Μετεωρολόγου αναμένονται βροχές και καταιγίδες.



 Δειτε περισσότερα στο βίντεο της ΕΡΤ 3 που ακολουθεί...


seleo

Καριερίστριες «παγώνουν» τα ωάρια τους επειδή δεν μπορούν να βρουν έξυπνους άντρες

Καριερίστριες «παγώνουν» τα ωάρια τους επειδή δεν μπορούν να βρουν έξυπνους άντρες«Δεν υπάρχουν αρκετοί απόφοιτοι γι' αυτές. Με απλά λόγια, πρόκειται για μια υπερβολική προσφορά εκπαιδευμένων γυναικών»

Δεν είναι λίγες αυτές οι γυναίκες, που ειδικά στη σύγχρονη εποχή, θέτουν τη μητρότητα στο περιθώριο και επιλέγουν να δοθούν ολοκληρωτικά στη δουλειά τους, αντί να δημιουργήσουν μία οικογένεια.

Αυτή, όμως, απ' ο,τι φαίνεται είναι η μισή αλήθεια, καθώς μία πρόσφατη τάση θέλει τις γυναίκες να... «παγώνουν» τα ωάρια τους, επειδή, δεν μπορούν να βρουν άντρες εξίσου επιτυχημένους μ' αυτές.

Οι ίδιες μάλιστα που επιλέγουν να το κάνουν αυτό, πληρώνουν μέχρι και 5,000 £, για να διατηρήσουν τα ωάρια τους φρέσκα σε περίπτωση που μελλοντικά, βρεθεί κάτι.

Οι γυναίκες-καριερίστριες, χαρακτηρίζονται, από πρόσφατη έρευνα ως εναπομείνασες γυναίκες, οι οποίες προέρχονται από μία γενιά, όπου οι άντρες... εκλείπουν.

Το κύριο πρόβλημα αυτών των γυναικών, σύμφωνα με Αμερικανούς και Ισραηλινούς ερευνητές, είναι ότι δεν είναι σε θέση να βρουν εξίσου έξυπνους, επιτυχημένους άντρες, επειδή όλο και λιγότεροι άντρες επιλέγουν πια να εξελίξουν τις σπουδές τους.

Ερευνητές εξέτασαν 150 γυναίκες, οι οποίες επέλεξαν να επισκεφτούν βρετανικές κλινικές γονιμότητας, προκειμένου να «παγώνουν» τα ωάρια τους.

Η επικεφαλής της έρευνας, Marcia Inhorn, ανέφερε σχετικά με την πρακτική αυτή που όλο και περισσότερες γυναίκες τείνουν να επιλέγουν:

«Δεν υπάρχουν αρκετοί απόφοιτοι γι' αυτές. Με απλά λόγια, πρόκειται για μια υπερβολική προσφορά εκπαιδευμένων γυναικών» και συμπληρώνει «στην Κίνα τις αποκαλούν "εναπομείνασες γυναίκες", ακούγεται ψυχρό και σκληρό, αλλά από δημογραφική άποψη μιλάμε για "αγνοούμενους άντρες" και γυναίκες που έχουν απομείνει».

Ο καθηγητής ιατρικής και διευθυντής της Creatility Fertility στη Βρετανία, Geeta Nargund,  υποστηρίζει: «Οι γυναίκες μας λένε συχνά ότι παγώνουν τα αυγά τους επειδή οι άνδρες που συναντούν, αισθάνονται ότι απειλούνται από την επιτυχία τους και έτσι δεν θέλουν να δεσμευτούν και να δημιουργήσουν μία οικογένεια μαζί τους».

ΣΟΚ - Παντρεμένη δασκάλα "υιοθέτησε" 15χρονο μαθητή για να κάνει σeξ μαζί του ανενόχλητη!

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η τελευταία υπόθεση κακοποίησης ανήλικου μαθητή από καθηγήτρια, αφού υπάρχει μια πραγματικά αρρωστημένη λεπτομέρεια που την κάνει να ξεχωρίζει: η διεστραμμένη γυναίκα είχε υιοθετήσει το θύμα της για να το κακοποιεί ανενόχλητη.
Η 43χρονη Rayna Culver, η οποία εργάζεται ως δασκάλα στο Τρέντον του Νιου Τζέρσι, κατηγορείται ότι έκανε επανειλημμένα σεξ με τον 15χρονο, το διάστημα που εκείνος παρέμεινε στο σπίτι της. Η καθηγήτρια προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τον έφηβο όταν τον έδιωξε από το σπίτι του ο συγγενής με τον οποίο διέμενε τον Δεκέμβρη του 2015, αφού είχε ήδη «αναπτυχθεί μεταξύ τους μια φιλία μέσα στην τάξη», όπως η ίδια ισχυρίστηκε
Η Κάλβερ έγινε η νόμιμη κηδεμόνας του έφηβου μερικούς μήνες αργότερα.
Σύμφωνα με τη δικογραφία «το θύμα πίστευε ότι πίσω από την πρόταση να μείνει στο σπίτι της δασκάλας του κρυβόταν η επιθυμία η σχέση τους να εξελιχθεί από πλατωνική σε σεξουαλική».
Η Κάλβερ, η οποία παρεμπιπτόντως είναι παντρεμένη, συνελήφθη τον περασμένο Μάιο και σύμφωνα με τον δικηγόρο της ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες περί κακοποίησης είναι τελείως κατασκευασμένες και ότι η ίδια ποτέ δεν έκανε έρωτα με τον νεαρό μαθητή της.
Ωστόσο η κατάθεση του εφήβου εραστή της στην κυριολεξία την «καίει», αφού αποκαλύπτει ότι η ίδια ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία να «αγγίζει ανάρμοστα» τον 15χρονο και να του ζητά να γδυθεί. Αυτές οι ενέργειές της, είπε ο νεαρός, οδήγησαν στην πρώτη τους σεξουαλική επαφή η οποία εξελίχθηκε σε κανονική σχέση.
Μετά την πρώτη επαφή, έκαναν συχνά σεξ και ο 15χρονος φοβόταν ότι εάν της έλεγε να σταματήσουν θα θύμωνε και θα τον πετούσε έξω από το σπίτι. Παρόλα αυτά, αποφάσισε να τη χωρίσει μέσω γραπτού μηνύματος, με την ίδια να του απαντά ότι δεν θέλει να σταματήσουν να κάνουν σεξ.
«Κάναμε έρωτα σχεδόν κάθε μέρα για επτά μήνες», κατέθεσε ο έφηβος στις Αρχές, παραδίδοντάς τους μάλιστα το κινητό του με τις ενοχοποιητικές συνομιλίες μεταξύ των δύο.

ΦΩΤΟ - ΟΙΧΑΛΙΑ: ΦΙΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ

Ένα λάθος παρκαρισμα αυτοκινήτου προκάλεσε την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον δήμο Οιχαλίας
Πιθανότατα η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον εξαιρετικά ζεστό καταλύτη, που μπορεί να ήρθε σε επαφή με ξερά χόρτα που λειτουργούν σαν ...δάδα με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατησαν και επικρατουν τις τελευταίες ημέρες
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική πρίν η φωτιά πάρει διαστάσεις και πλέον θα
μιλούσαμε για μεγάλη καταστροφή

ΦΩΤΟ

Πόσο νερό πρέπει να πίνετε κάθε μέρα

Κάθε όργανο του ανθρώπινου οργανισμού χρειάζεται το νερό και εξαρτάται από αυτό.
 
Ο λόγος είναι ότι το νερό απομακρύνει τοξίνες, μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, «λιπαίνει» τις αρθρώσεις και όχι μόνο.
Πόσο νερό όμως χρειαζόμαστε την ημέρα και ειδικά το καλοκαίρι;
Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ιατρικής, επαρκής θεωρείται η κατανάλωση 3 λίτρων (13 φλιτζάνια) υγρών την ημέρα για τους άντρες και 2,2 λίτρων (9 φλιτζάνια) για τις γυναίκες.
Ξεκινώντας από αυτή τη βάση, θα πρέπει να συνυπολογίσετε και μερικούς ακόμη παράγοντες, όπως η γενική κατάσταση της υγείας σας, τα επίπεδα της σωματικής σας άσκησης και το περιβάλλον σας, αναφέρει η Mayo Clinic. Επίσης, να έχετε υπόψη ότι το νερό δεν είναι η μοναδική σας επιλογή για ενυδάτωση, αφού υγρά προσφέρουν και τα ροφήματα χωρίς ζάχαρη ή άλλα πρόσθετα (π.χ. καφές, τσάι), τα φρούτα και τα λαχανικά. Η διατροφή υπολογίζεται ότι καλύπτει το 20% των αναγκών του οργανισμού σε υγρά.
Όταν η θερμοκρασία ή τα επίπεδα υγρασίας είναι ανεβασμένα στο περιβάλλον χρειάζεται επιπλέον κατανάλωση υγρών. Επίσης, σε υψόμετρο άνω των 2.500 μέτρων αυξάνεται ο ρυθμός της αναπνοής και παρατηρείται συχνουρία, οπότε εξαντλούνται ταχύτερα τα αποθέματα υγρών του οργανισμού. Έξτρα νερό και άλλες πηγές ενυδάτωσης χρειάζονται λοιπόν και σε αυτή την περίπτωση.

ΦΩΤΟ - Ντύθηκε Σπαρτιάτης και εκείνη Ελληνίδα Θεά και παντρεύτηκαν στην Αγία Νάπα!

Ντύθηκε Σπαρτιάτης και εκείνη Ελληνίδα Θεά και παντρεύτηκαν στην Αγία Νάπα! (pic)
Τι τους ώθησε να επιλέξουν τις συγκεκριμένες ενδυμασίες για την ημέρα του γάμου τους

Ένας διαφορετικός πολιτικός γάμος τελέστηκε στο Δήμο Αγίας Νάπας στην Κύπρο  αφού ο γαμπρός ήταν ντυμένος Έλληνας Σπαρτιάτης στρατιώτης, ενώ η νύφη ντύθηκε αρχαία Ελληνίδα Θεά.
Ο λόγος για ζευγάρι από το Λίβανο το οποίο, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση «ανέβηκαν σήμερα τα σκαλιά του Δημοτικού Μεγάρου Αγίας Νάπας   για να τελέσει τον πολιτικό του γάμο.
Πρόκειται για τους Richard και Roxanne Saaiby Kolfat,  οι οποίοι επέλεξαν να ντυθούν, στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες, κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων των παρισταμένων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο γαμπρός έχει ελληνική καταγωγή από τον πατέρα του ενώ η νύμφη από τη μητέρα της» ενώ το ζευγάρι εξέφρασε την ευχή «η Θεά του Ερωτα, η Αφροδίτη να προστατεύσει το γάμο τους».
Όπως ανέφεραν οι νεόνυμφοι «οι λόγοι που τους ώθησαν να επιλέξουν τις συγκεκριμένες ενδυμασίες για την ημέρα του γάμου τους ήταν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι χώρα με μεγάλη ιστορία στον έρωτα, την ομορφιά και τη δύναμη και το ότι τελούσαν τον γάμο τους στο νησί της Αφροδίτης, της Θεάς της ομορφιάς».

Έχει τα δίκια του εδώ ο Οδυσσέας ...

Έχει τα δίκια του εδώ ο Οδυσσέας !!!

Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 16 Ιουλίου - Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

Ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου οι φετινές θερινές εκπτώσεις και την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου,16 Ιουλίου, τα καταστήματα θα μπορούν βάσει νόμου να παραμείνουν ανοιχτά, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε προϊόντα που αντιστοιχούν σε ποσοστό άνω του 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος -και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία- το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης. Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από ..% έως ..%»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.

Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι πρακτικές επικοινωνίας μείωσης της τιμής διενεργούνται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα και προαιρετικά σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.

Σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) που εκπροσωπεί τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, την Κυριακή 16 Ιουλίου τα καταστήματα σε όλη τη χώρα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.

Επίσης, κατά την τόσο των εκπτώσεων όσο και του ανοίγματος των καταστημάτων την Κυριακή 16 Ιουλίου, οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές

Τι σημαίνει ο μήνας που γεννήθηκες. Ποιος ο χαρακτήρας σου ανάλογα τον μήνα!

Τι σημαίνει ο μήνας που γεννήθηκες. Ποιος ο χαρακτήρας σου ανάλογα τον μήνα!
Τι σημαίνει ο μήνας που γεννήθηκες; Ακόμη και για αυτούς που δεν πιστεύουν στα ζώδια, η ανάλυση των στοιχείων της προσωπικότητάς τους βάσει ζωδίου είναι αρκετά ευχάριστη ασχολία.

Γνωρίζατε όμως ότι ανεξάρτητα από το ζώδιο του καθενός πολλά από τα χαρακτηριστικά μας έχουν σχέση και με τον μήνα της γέννησής μας; Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο, ο κάθε μήνας σημαίνει και κάτι διαφορετικό!
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι. Φιλόδοξοι και σοβαροί. Σας αρέσει να διδάσκετε αλλά και να μαθαίνετε. Πάντα ψάχνετε να βρείτε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των άλλων ανθρώπων. Σας αρέσει να κριτικάρετε. Είστε εργατικοί και παραγωγικοί.
Έξυπνοι, τακτικοί και οργανωτικοί. Ξέρετε πώς να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Ήσυχοι, εκτός κι αν είστε ενθουσιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Εξαιρετικά εξυπηρετικοί. Ανθεκτικοί στις αρρώστιες όμως επιρρεπείς στα κρυολογήματα. Ρομαντικοί αλλά με δυσκολία εκφράζετε την αγάπη σας.
Αγαπάτε τα παιδιά. Είστε πιστοί. Έχετε κοινωνικές δεξιότητες όμως ζηλεύετε εύκολα. Πολύ πεισματάρηδες (και πάλι) και φειδωλοί με τα χρήματα.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Αφηρημένες σκέψεις. Σας αρέσει και ο ρεαλισμός και η φαντασία. Ευφυείς και έξυπνοι. Έχετε εναλλαγές στην προσωπικότητά σας. Ελκυστικοί, σ@ξι, με ταμπεραμέντο. Ήσυχοι, ντροπαλοί και ταπεινοί. Ειλικρινείς και πιστοί. Αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας.
Αγαπάτε την ελευθερία. Επαναστατείτε όταν νιώθετε καταπίεση. Σας αρέσει η επιθετικότητα όμως είστε ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα. Θυμώνετε εύκολα αλλά δεν το δείχνετε αμέσως. Αντιπαθείτε τα περιττά και άχρηστα πράγματα. Σας αρέσει να κάνετε φίλους αλλά το δείχνετε σπάνια.
Τολμηροί και πεισματάρηδες. Φιλόδοξοι. Κατανοείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες. Αιχμηροί. Λατρεύετε την ψυχαγωγία και τον ελεύθερο χρόνο σας. Ρομαντικοί από μέσα, όχι απ’ έξω. Δεισιδαίμονες. Αστείοι. Σπάταλοι. Προσπαθείτε να μάθετε πώς να δείχνετε τα συναισθήματά σας.
ΜΑΡΤΙΟΣ
Ελκυστική προσωπικότητα. Σ@ξι. Στοργικοί. Ντροπαλοί και επιφυλακτικοί. Κρυψίνοι. Ειλικρινείς από τη φύση σας, γενναιόδωροι και συμπονετικοί. Αγαπάτε την ειρήνη και την ηρεμία. Ευαίσθητοι με τους άλλους. Σας αρέσει να τους εξυπηρετείτε – και να τους υπηρετείτε.
Οξύθυμοι. Αξιόπιστοι. Εκτιμάτε και ανταποδίδετε την καλοσύνη. Προσεκτικοί, περνάτε τους άλλους από αξιολόγηση. Εκδικητικοί. Αγαπάτε τα όνειρα και τις φαντασιώσεις. Λατρεύετε τα ταξίδια. Επιλέγετε βιαστικά τους συντρόφους σας. Σας αρέσει η διακόσμηση χώρων. Έχετε ταλέντο στη μουσική. Σας αρέσουν τα ιδιαίτερα πράγματα. Ορισμένες φορές κατσούφηδες.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Ενεργητικοί και δυναμικοί. Αποφασιστικοί και βιαστικοί, αλλά συνήθως το μετανιώνετε. Ελκυστικοί και στοργικοί. Ισχυρές προσωπικότητες. Σας αρέσει η προσοχή. Διπλωματικοί. Παρηγορητικοί, φιλικοί, λύνετε τα προβλήματα των άλλων. Γενναίοι και ατρόμητοι. Περιπετειώδεις.
Αγαπάτε και φροντίζετε τους δικούς σας ανθρώπους. Συναισθηματικοί και γενναιόδωροι. Επιθετικοί. Έχετε καλή μνήμη. Παρακινείτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Έχετε ευαισθησία στο κεφάλι και στο στήθος. Σ@ξι με έναν τρόπο που μόνο ο εραστής σας μπορεί να τον καταλάβει.
ΜΑÏΟΣ
Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι κι εσείς. Ισχυρογνώμονες με ισχυρό κίνητρο, δεν χρειάζεστε παρακίνηση για κάτι. Αιχμηρές σκέψεις. Οξύθυμοι. Προσελκύετε τους άλλους και αγαπάτε την προσοχή. Έχετε βαθιά συναισθήματα. Όμορφοι φυσικά και συναισθηματικά. Σταθερές απόψεις.
Παρηγορείστε εύκολα. Συστηματικοί (χρησιμοποιείτε το αριστερό μέρος του εγκεφάλου περισσότερο). Σας αρέσει να ονειρεύεστε. Προνοητικοί. Καλή φυσική κατάσταση αλλά ασθενής αναπνοή.
Αγαπάτε τη λογοτεχνία και τις τέχνες. Αγαπάτε τα ταξίδια. Δεν σας αρέσει να κλείνεστε στο σπίτι. Ακούραστοι. Δεν κάνετε πολλά παιδιά. Εργατικοί. Ορισμένες φορές κακεντρεχείς. Σπάταλοι.
ΙΟΥΝΙΟΣ
Σκέφτεστε μακριά με διορατικότητα. Σας κερδίζει εύκολα η ευγένεια. Ευγενικοί και γλυκομίλητοι. Έχετε πολλές νέες ιδέες. Ευαίσθητοι. Ενεργό μυαλό. Διστακτικοί με αποτέλεσμα να καθυστερείτε να κάνετε κάτι. Επιλεκτικοί, θέλετε πάντα το καλύτερο. Με ταμπεραμέντο. Αστείοι με χιούμορ.
Σας αρέσει να κάνετε πλάκες. Είστε καλοί στη συζήτηση. Ομιλητικοί, ονειροπόλοι. Φιλικοί. Ξέρετε πώς να κάνετε φίλους. Αμετάβλητοι και αμετακίνητοι. Δείχνετε χαρακτήρα. Πληγώνεστε εύκολα.
Επιρρεπείς σε κρυολογήματα. Σας αρέσει να ντύνεστε ωραία. Βαριέστε εύκολα. Είστε γκρινιάρηδες. Σπάνια δείχνετε τα συναισθήματά σας. Όταν πληγώνεστε χρειάζεστε χρόνο για να ανακάμψετε. Πεισματάρηδες.
ΙΟΥΛΙΟΣ
Είστε ευχάριστη παρέα. Εχέμυθοι. Δύσκολο να αποκρυπτογραφήσουν τις σκέψεις σας και να σας κατανοήσουν. Ήσυχοι, εκτός κι αν είστε ενθουσιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας. Έχετε φήμη. Παρηγορείστε εύκολα. Ειλικρινείς. Νοιάζεστε για τα συναισθήματα των ανθρώπων.
Έχετε τακτική. Φιλικοί και προσιτοί. Συναισθηματικά ευέξαπτοι και απρόβλεπτοι. Κυκλοθυμικοί. Πνευματώδεις και ευφυείς. Δεν είστε εκδικητικοί (όχι πάντα τουλάχιστον). Συγχωρείτε αλλά δεν ξεχνάτε. Σας ενοχλεί ό,τι δεν βγάζει νόημα και είναι άχρηστο. Δίνετε καλές συμβουλές. Πολύ ευαίσθητοι.
Εντυπωσιάζεστε δύσκολα. Αγαπάτε έντονα και φροντίζετε τους δικούς σας. Αντιμετωπίζετε τους άλλους με ισότητα. Συμπονετικοί. Επιφυλακτικοί και απότομοι στις εκφράσεις σας. Κρίνετε τους άλλους μέσα από παρατηρήσεις. Εργατικοί. Έχετε ευκολία στη μελέτη.
Σας αρέσει να κάθεστε μόνοι σας αλλά έχετε ανάγκη και την παρουσία των άλλων. Πάντα μελαγχολικοί και νοσταλγικοί με το παρελθόν. Σπιτόγατοι.
Δεν ψάχνετε για φίλους, περιμένετε να έρθουν από μόνοι τους. Καθόλου επιθετικοί, μέχρι να σας προκαλέσουν. Επιρρεπείς στα προβλήματα με το στομάχι και στις εμμονές με τη δίαιτα. Αγαπάτε να σας αγαπούν. Πληγώνεστε εύκολα και σας παίρνει καιρό για να ανακάμψετε.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Σας αρέσει να κάνετε αστεία. Ελκυστικοί. Συμπαθείς, σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους. Γενναίοι και ατρόμητοι. Σταθεροί με ηγετικές ικανότητες. Ξέρετε πώς να παρηγορείτε. Πολλοί γενναιόδωροι αλλά και πολύ εγωιστές. Υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας.
Διψάτε για επαίνους. Έχετε ασυνήθιστο πνεύμα. Εξοργίζεστε εύκολα. Θυμώνετε όταν σας προκαλούν. Ζηλεύετε εύκολα. Παρατηρητικοί. Προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Γρήγορη και ανεξάρτητη σκέψη. Σας αρέσει να καθοδηγείτε και να σας καθοδηγούν. Κάνετε πολλά όνειρα. Έχετε ταλέντο στην τέχνη, τη μουσική και την άμυνα.
Ευαίσθητοι χωρίς να ζητάτε την προσοχή. Κακή αντίσταση στις ασθένειες. Ξέρετε πώς να χαλαρώνετε. Έμπιστοι και βιαστικοί. Ρομαντικοί. Σας αρέσει να κάνετε φίλους.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Συμβιβάζεστε εύκολα. Προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και οργανωτικοί. Σας αρέσει να επισημαίνετε τα λάθη των άλλων. Σας αρέσει να κριτικάρετε και να σχολιάζετε. Πεισματάρηδες. Ήσυχοι αλλά καλοί στη συζήτηση. Ήρεμοι και χαλαροί. Ευγενικοί και συμπονετικοί. Με ανησυχίες. Πιστοί αλλά όχι πάντα ειλικρινείς.
Αποδίδετε στη δουλειά σας. Έχετε αυτοπεποίθηση. Είστε ευαίσθητοι. Σκέφτεστε γενναιόδωρα. Έχετε καλή μνήμη. Είστε έξυπνοι και έχετε γνώσεις. Αγαπάτε να ψάχνετε και να μαθαίνετε πληροφορίες.
Πρέπει να ελέγχετε τον εαυτό σας όταν ασκείτε κριτική. Βρίσκετε εύκολα κίνητρα. Έχετε κατανόηση. Σας θέλουν για παρέα. Δεν μοιράζεστε εύκολα σκέψεις και πράγματα που σας συμβαίνουν.
Αγαπάτε τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και τα ταξίδια. Δύσκολα δείχνετε τα συναισθήματά σας και συνήθως τα κρατάτε όλα μέσα σας. Πολύ επιλεκτικοί, κυρίως στις σχέσεις. Συστηματικοί.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Σας αρέσει να συζητάτε. Αγαπάτε αυτούς που σας αγαπούν. Είστε όμορφοι μέσα και έξω. Λέτε ψέματα αλλά δεν υποκρίνεστε. Θυμώνετε συχνά. Συμπεριφέρεστε τρομερά στους φίλους σας. Κάνετε πάντα φίλους. Πληγώνεστε εύκολα αλλά το ξεπερνάτε ακόμη πιο εύκολα. Ονειροπόλοι. Δογματικοί.
Δεν σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι. Συναισθηματικοί. Αποφασιστικοί. Έχετε ισχυρή διορατικότητα. Αγαπάτε τα ταξίδια, τις τέχνες και τη λογοτεχνία. Είστε ευαίσθητοι και ζηλεύετε εύκολα. Προβληματίζεστε εύκολα. Σας αρέσει να βρίσκεστε έξω. Δίκαιοι. Σπάταλοι. Επηρεάζεστε εύκολα. Η αυτοπεποίθησή σας πέφτει εύκολα. Αγαπάτε τα παιδιά.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Έχετε πολλές ιδέες και πολλές πρωτότυπες ιδέες. Είναι πολύ δύσκολο να σας κατανοήσουν. Σκέφτεστε πάντα μπροστά. Μοναδικοί και ευφυείς. Έχετε έγκυρη και ισχυρή διορατικότητα. Μπορείτε να γίνετε καλοί γιατροί. Δυναμικές προσωπικότητες. Κλειστοί. Περίεργοι. Ξέρετε να κρατάτε μυστικά.
Σκέφτεστε συνεχώς. Μιλάτε λίγο αλλά είστε συμπαθείς. Γενναίοι και γενναιόδωροι. Υπομονετικοί. Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι. Όταν θέλετε κάτι, βρίσκετε αμέσως τρόπο να το αποκτήσετε. Αποφασιστικοί. Δεν τα παρατάτε ποτέ. Δύσκολα θυμώνετε, αρκεί να μην σας προκαλέσουν. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας.
Σκέφτεστε διαφορετικά από τους άλλους. Έχετε αιχμηρή σκέψη. Βρίσκετε πάντα κίνητρο. Δεν εκτιμάτε τους επαίνους. Υψηλό πνεύμα. Σκληροί και ανθεκτικοί. Έχετε βαθιά αγάπη και συναισθήματα για τους άλλους. Ρομαντικοί. Ανασφαλείς στις σχέσεις. Σπιτόγατοι. Εργατικοί. Πολλές ικανότητες. Αξιόπιστοι. Ειλικρινείς. Δεν ελέγχετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Απρόβλεπτοι.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Πιστοί και γενναιόδωροι. Σ@ξι. Σας αρέσουν τα παιχνίδια και η αλληλεπίδραση. Ανυπόμονοι και βιαστικοί. Φιλόδοξοι. Σας αρέσουν οι οργανώσεις και οι ομάδες. Είστε ευχάριστη παρέα. Σας αρέσει η κοινωνικοποίηση και να γνωρίζετε νέο κόσμο. Λατρεύετε τους επαίνους και την προσοχή. Σας αρέσει να σας αγαπούν.
Ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Δεν προσποιείστε. Έχετε πολλές εναλλαγές στην προσωπικότητά σας. Δεν είστε εγωιστές. Είστε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Μισείτε τους περιορισμούς. Λατρεύετε να κάνετε πλάκα και έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ. Είστε λογικοί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου