15.1.18

Σκηνοθέτημένη η αυτοκτονία της 44χρονης Ειρήνης; Πού στρέφονται οι έρευνες

Oι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν καλέσει για συμπληρωματική κατάθεση δύο πρόσωπα που θεωρούνται «κλειδιά»

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, με τις αστυνομικές αρχές να συγκλίνουν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του STAR.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν καλέσει για συμπληρωματική κατάθεση δύο πρόσωπα που θεωρούνται «κλειδιά». Πρόκειται για τον τον γιατρό και σύντροφο της 44χρονης και τη σύζυγό του προκειμένου να «φωτιστούν σκοτεινά σημεία» της υπόθεσης.
Ο γιατρός καλείται να απαντήσει στο ερώτημα γιατί όταν πήγε έξω από το σπίτι της Ειρήνης, δεν την αναζήτησε, δεν χτύπησε το κουδούνι να μάθει αν είναι καλά, αντίθετα έφυγε.
Το δεύτερο ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι το πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο, δεν έχει βρεθεί ακόμα, παρά το γεγονός πως γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε η 44χρονη Ειρήνη με το αυτοκίνητό της.
Οι αρχές δεν αποκλείουν το σενάριο κάποιος να σκηνοθέτησε την αυτοκτονία και να εξαφάνισε το κινητό.
Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο ήρθε στο φως από κάμερες ασφαλείας. Η 44χρονη σταμάτησε κάποια στιγμή για να αγοράσει καφέ. Όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι απίθανο κάποιος να σχεδιάζει την αυτοκτονία του και λίγο πριν να αγοράζει καφέ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου