4.1.18

ΣΠΑΡΤΗ - Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 82χρονη για να την ληστέψουν

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο 

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου 

Συνελήφθησαν, χθες (3.1.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) ανήλικο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, χθες (3.1.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, οι ανωτέρω, προσέγγισαν ηλικιωμένη ημεδαπή και με την χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, εντόπισαν τους δύο (2) ανήλικους και τους συνέλαβαν.
Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο (2) άντρες ηλικίας 33 και 36 ετών, αντίστοιχα και δύο (2) γυναίκες ηλικίας 33 και 39 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται ακόμη μία (1) 33χρονη ημεδαπή, που επίσης κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου