24.1.18

ΔΩΡΕΑΝ με την «Ύπαιθρο Χώρα» ειδική έκδοση για την AGROTICA 2018

Μη χάσετε αυτή την Παρασκευή, μαζί με την ειδική έκδοση, ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ στην 27η Agrotica 2018

ΕΤΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΟ 2018

✓ Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές
✓ Τα επενδυτικά εργαλεία

Το στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο αγροτικός τομέας κάθε χώρας είναι η διάδοση της τεχνολογίας και της γνώσης από τα εργαστήρια κάποιων επιχειρήσεων και οργανισμών στους γεωργούς, στον αγρό, στην πραγματική παραγωγή.
Ένα από τα μέσα για να επιτευχθεί αυτό είναι οι καταξιωμένες κλαδικές εκθέσεις όπως η Agrotica, ενός τόπου συνάντησης του σύγχρονου αγρότη με την τεχνολογία και το μέλλον. Με τη φετινή μάλιστα διοργάνωση, εκτός των μηχανημάτων, του εξοπλισμού και των εφοδίων, να βάζει στο επίκεντρο τις τεχνολογίες αιχμής, όπως την ευφυή γεωργία. Δηλαδή, εκείνες τις πρακτικές που ανάλογα με το χωράφι και την καλλιέργεια διασφαλίζουν τη σωστή
λίπανση, την ορθή φυτοπροστασία και το κατάλληλο πότισμα.
Η ομάδα της «ΥΧ» θα βρίσκεται στο Περίπτερο 15, stand 30Α, έτοιμη να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά σας.
Με άλλα λόγια, έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη στρεμματική απόδοση, αυξημένη ποιότητα, προστασία των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος.
Γιατί είναι η ενσωμάτωση της καινοτομίας και της γνώσης σε ένα προϊόν που
το κάνει ανταγωνιστικό, βιώσιμο και ικανό να κερδίζει αγορές.
Αυτή η ανάγκη διαπερνά και την παρούσα έκδοση της «ΥΧ» που είναι δομημένη στη λογική μιας άτυπης Σύμπραξης Καινοτόμιας. Εκείνης της συνέργειας όλων όσων μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη σήμερα.

Δηλαδή:

  • Του ΥΠΑΑΤ, η πολιτική ηγεσία του οποίου εξηγεί τον ρόλο της καινοτομίας στη σημερινή αγροτική συγκυρία, τη σημασία της άμεσης ενεργοποίησης του θεσμού της συμβουλευτικής υποστήριξης των παραγωγών.
  • Μερικών από τις πιο καινοτόμες περιφέρειες της χώρας. Όλων των βασικών κλαδικών Συνδέσμων εξοπλισμού και εφοδίων.
  • Συνδέσμων της παραγωγής και της εξωστρέφειας. Επιχειρήσεων χρηματοδότησης, ασφάλισης, πιστοποίησης της ποιότητας, παροχής συμβουλών.
  • Επιχειρήσεων που βρίσκονται στην αιχμή της δημιουργίας, της διάδοσης και της εφαρμογής της ευφυούς γεωργίας στην Ελλάδα.
  • Και βεβαίως, επιχειρήσεων των αγροτών, συνεταιρισμών που είναι πρότυπα επιχειρηματικότητας.

Όλοι αυτοί συναντώνται στην φετινή Agrotica και στην ΔΩΡΕΑΝ ειδική έκδοσης της «ΥΧ».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου