25.1.18

Θα αλλάξει πάλι ο καιρός από Παρασκευή

Αλλάζει από Παρασκευή ο καιρός. Γενικά προβλέπεται σιγά – σιγά άνοδος θερμοκρασίας, τα πρωινά όμως θα υπάρχει παγετός και θα κοπάσουν οι ισχυροί άνεμοι . 

Αυτή είναι η γενική πρόγνωση καιρού (3-7 ημερών) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (εθνικό μετεωρολογικό κέντρο) σύμφωνα με δελτίο που εκδόθηκε την Τέταρτη και ισχύει από την Παρασκευή (26-1-2018) έως και την Τρίτη (30-1-2018). Για  το τι θα επικρατήσει της Υπαπαντής θα το μάθουμε σε 2-3 μέρες
Ο χάρτης προβλέψεων της ΕΜΥ μας δείχνει τι θα επικρατήσει Παρασκευή μεσημέρι σε όλη την επικράτεια. Έχουμε και λέμε:   

Παρασκευή καιρός: γενικά αίθριος. Στις νησιώτικες περιοχές τοπικές νεφώσεις και
 μόνο στην Κρήτη θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες  στα δυτικά και τα βόρεια.  Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.  Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. παγετός κατά τόπους το πρωί και το βράδυ στα ηπειρωτικά. 

Σάββατο 27-1-2018 και Κυριακή 28-1-2018
 καιρός: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τοπικά 
περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα
 δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.  Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο. παγετός τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. 

Δευτέρα 29-1-2018
 καιρός: γενικά αίθριος. πρόσκαιρες νεφώσεις στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες 
και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές
 ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο αιγαίο τοπικά έως 5 
μποφόρ.
 Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο. 

Τρίτη 30-1-2018 καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά. Τοπικά  περιορισμένη  ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή άνοδο στα νότια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου