17.1.18

Οι τρίτεκνοι έκοψαν την πίτα τους στην Κορώνη

Ο Σύλλογος  Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της προσπάθειας επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τα μέλη σε όλη την Μεσσηνία, πραγματοποίησε  την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στη Κορώνη την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στο " Κτήριο Κλάπα ".
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προέβει στον απολογισμό για τις δράσεις μας το 2017 και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που μας απασχολούν όπως το οικογενειακό επίδομα, το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό και τις μεταγραφές φοιτητών.
Έκλεισε λέγοντας πως ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους, ενώ τόνισε ότι στη Κορώνη συμμετέχουν κάθε χρόνο και περισσότεροι, το οποίο οφείλεται κατά πολύ, στους εθελοντές που κοπιάζουν γι΄αυτό. Επίσης συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου «φίλων του κάστρου Κορώνης» καθώς έχουν αναλάβει την
αποκατάσταση μετά από την φωτιά του 2012 της πανέμορφης εκκλησιάς του Αγίου Χαραλάμπους, η οποία άντεξε ως σήμερα από Ενετούς και Τούρκους κατακτητές και ήταν ολοσχερώς κατεστραμμένη.
Το αίτημα που κυριάρχησε από τα μέλη της περιοχής ήταν να υπάρξει μύωση της τιμής εισιτηρίων στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και για το εσωτερικό δρομολόγιο. Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε να το μεταφέρει στην διοίκηση των ΚΤΕΛ και να προσπαθήσει να πείσει για την αναγκαιότητα της ενέργειας αυτής. Τέλος ευχαρίστησε για την προσφορά της στον Σύλλογο, την εθελόντρια του συλλόγου Ασπασία Καπινιάρη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δημήτρης Κυριαζής του συλλόγου «Φίλων του κάστρου Κορώνης» που μας ενημέρωσε για τις εργασίες αποκατάστασης του ιερού ναού και την σημαντική προσφορά απλών πολιτών σε αυτή την προσπάθεια .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου