11.1.18

Σοκάρει η καταγγελία για ομαδικό βιασμό ανήλικης κοπέλας ΑμεΑ στην Αλεξανδρούπολη

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης με την καταγγελία που ήρθε στο "φως" ότι τρία άτομα παρέσυραν και βίασαν διαδοχικά κοπέλα με νοητική υστέρηση.
Οι γονείς της 16χρονης, μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Αλεξανδρούπολης ,απευθύνθηκαν στην αστυνομία όταν θορυβήθηκαν από μηνύματα που είδαν στο κινητό της, από τα οποία προέκυπτε ερωτική προσέγγιση της ανήλικης, που έχει διαγνωσμένη αναπηρία 67%.
Μετά την καταγγελία προσήχθησαν δύο άτομα 18-25 ετών στη Διεύθυνση Αστυνομίας, οι αποστολείς των εν λόγω μηνυμάτων, οι οποίοι παραδέχθηκαν την ερωτική συνεύρεση με τη 16χρονη σε εγκαταλειμμένο κτίριο, όμως ισχυρίστηκαν ότι έγινε με τη συναίνεσή της, ενώ συμμετείχαν και άλλοι δύο, ένας εκ των οποίων είναι επίσης ανήλικος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες είναι συγγενής της κοπέλας.
Η ανήλικη φέρεται να παραδέχθηκε τη συνεύρεση, αλλά λόγω της νοητικής της κατάστασης δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση από την οποία να προκύπτει αν όντως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού ή όχι.
Πάντως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν στοιχειοθετείται ο βιασμός και οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Θα πραγματοποιηθούν τέλος τοξικολογικές εξετάσεις στην κοπέλα για να διαπιστωθεί η πιθανή χρήση φαρμάκων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου