16.2.18

Τραγικός θάνατος για τη 44χρονη Χρυσούλα μητέρα δύο μικρών παιδιών. Έκκληση για τον ασυνείδητο οδηγό

Σοκάρει ο τραγικός θάνατος της 44χρονης Χρυσούλας που  παρασύρθηκε από οδηγό μηχανής  και την εγκατέλειψε αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο
Η άτυχη γυναίκα άφησε  ορφανά δυο ανήλικα κοριτσάκια.
«Οπωσδήποτε πρέπει να βρεθεί. Γιατί να μη βρεθεί (ο οδηγός); Εμείς βέβαια το κακό το πάθαμε. Δεν περνάει αυτό εύκολα»,  δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της Χρυσούλας Σπαγαδώρου.
To  βράδυ της Τρίτης η όμορφη Χρυσούλα πήγαινε στον κινηματογράφο «Δαναός» της Πανόρμου με μια καλή της φίλη. Η έξοδός τους κατέληξε σε... τραγωδία!
Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο περνώντας όχι από τη διάβαση πεζών αλλά ανάμεσα από τα σταματημένα. Εκείνη την ώρα μια μηχανή την παρέσυρε κι ύστερα την... εγκατέλειψε αιμόφυρτη!
«Είμαι χάλια! Μας πήρε ο σύζυγός της τηλέφωνο, είχε χτυπήσει και μας πήρε 02.00 η ώρα τη νύχτα.. το ατύχημα είχε γίνει 21.30 η ώρα. Τα παιδάκια της ξέρουν ότι είναι χτυπημένη σοβαρά. Τώρα τα προετοιμάζουμε σιγά σιγά. Ότι έχει “φύγει” η μαμά τους ακόμη δεν το ξέρουν» δήλωσε στο Star η αδελφή της Χρυσούλας.
Η Χρυσούλα χτύπησε στο κεφάλι. Έμεινε αβοήθητη.. πεσμένη στο δρόμο. Η φίλη της κάλεσε βοήθεια. Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και διεγνώσθη εσωτερικό αιμάτωμα. Οι γιατροί όμως δεν κατάφεραν να τη σώσουν!
Η 44χρονη ήταν από την Πάτρα, όπως και ο σύζυγός της, ο οποίος υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία. Μαζί είχαν αποκτήσει δυο μικρά κοριτσάκια.
«Είμαι σοκαρισμένος. Έμειναν πίσω δυο μικρά παιδιά στα οποία ακόμα δεν έχω πει ότι η μητέρα τους “έφυγε”. Η αστυνομία δεν με έχει ενημερώσει για τον οδηγό της μηχανής. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στα χέρια μας» λέει σοκαρισμένος ο σύζυγός της 44χρονης γυναίκας.
Η οικογένεια απευθύνει έκκληση μέσω του Star σ' όποιον είδε τον ασυνείδητο οδηγό να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 2111891440 και 2111891000.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου