22.2.18

Από την Καλαμάτα αρχίζει η εθνική ανσάμπλ

Από την Καλαμάτα θα ξεκινήσει η φετινή διαδρομή του ελληνικού ανσάμπλ.
Οι νεαρές πρωταθλήτριες της εθνικής ομάδας θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα καινούργια προγράμματά τους στην 26η διεθνή συνάντηση ρυθμικής «Κύπελλο Καλαμάτας».  Μάλιστα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όπου θα αγωνιστεί Σάββατο και Κυριακή η εθνική ομάδα θα παραταχθεί μάλιστα με νέα σύνθεση:
Στα 5 στεφάνια, μαζί με τις Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου που συνεχίζουν από την περσινή ομάδα, στο ταπί θα ανέβουν οι Ιωάννα Τζιατζιά και Διώνη Διώχνου, για να εκτελέσουν πρόγραμμα με μουσική υπόκρουση από το “Code Name Vivaldi” των “The Piano Guys”.
Στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, τη θέση της Διώχνου θα πάρει η Κατερίνα Ποζίδου, αποτελώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη στο ελληνικό σύνολο, το οποίο θα χορέψει «Πεντοζάλι» σε μία διασκευή από τους “Omega Vibes”.
Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Καλαμάτα θα μεταβεί την Παρασκευή (23/02) και η Αύρα Ντούρο, ως έβδομη αθλήτρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Οι πολλά υποσχόμενες Ελληνίδες πρωταθλήτριες  ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους στο αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά υπό την επίβλεψη της ομοσπονδιακής προπονήτριας Ιρίνα Ιλίεβα, του δασκάλου μπαλέτου Γιώργου Παπαθανασίου και της ειδικής συνεργάτιδας της ομάδας – παλιάς αθλήτριας  -  Εύας Χριστοδούλου.

Το «Κύπελλο Καλαμάτας» θα είναι το πρώτο τεστ για την Εθνική ομάδα.
Στη συνέχεια θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο 4ο διεθνές τουρνουά “Aphrodite Cup 2018” στο Παλαιό Φάληρο (16 - 18 Μαρτίου) και στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας (30 Μαρτίου  – 1 Απριλίου). Κύριοι στόχοι για το 2018 το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στη Γκουαδαλαχάρα της Ισπανίας (1- 3 Ιουνίου) και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, ξανά στην Σόφια (10 - 16 Σεπτεμβρίου).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου