20.3.18

Η ΑΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΡΓΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟ καθολικό μήνυμα ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει πράξη όχι μόνο τις υποσχέσεις της αλλά κυρίως αξιοποιεί με συγκεκριμένους στόχους την υλοποίηση υποδομών, έστειλε η θεματική αντιπεριφεριάρχης με αφορμή το αίτημα πολλών ετών για τον οδικό άξονα που ταλανίζει την νότια Τριφυλίας στην περιοχή της Βάλτας καθώς χωρίς την περιφέρεια δεν μπορούν να κινητοποιηθούν οι τοπικές προτεραιότητες από τους φορείς.
Πιο αναλυτικά την ξεκάθαρη θέση ότι «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη μεγάλη της εμπειρία και την αποδεδειγμένη δυνατότητά της να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα είναι έτοιμη να υλοποιήσει μια μεγάλη δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στους πολίτες της Τριφυλίας, το δρόμο Γαργαλιάνοι – Βάλτα» διατύπωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, κατά την εισήγηση της ένταξης του έργου εκτός ημερησίας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.
Εστιάζοντας στις αντιρρήσεις για το έργο αυτό αποσαφήνισε ότι «διαπιστώνουμε ότι με αποκλειστική ευθύνη του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Πατσαρίνου, ένα σπουδαίο έργο για τη δυτική Μεσσηνία καθυστερεί, καθώς παραμένει αρνητικός στην ένταξη του έργου στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας» τόνισε η κα Νικολάκου συμπεραίνοντας ότι «οι πολίτες της Μεσσηνίας γνωρίζουν ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του τόπου τους και ποιος αρκείται σε αντιπολίτευση μικροπολιτικού χαρακτήρα».
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εξασφαλίσει την ένταξη του έργου στο πρόγραμμά της και την υλοποίησή του, ακόμα και παρά την άρνηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης», ξεκαθάρισε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών στέλνοντας το μήνυμα ότι δυστυχώς σήμερα«κάποιοι ευαγγελίζονται την εφαρμογή της απλής αναλογικής, ως το μέσο σύνθεσης απόψεων και συναίνεσης, αποδεικνύουν ωστόσο εν τοις πράγμασι ότι δεν την πιστεύουν καθόλου. Το μόνο που τους απασχολεί είναι η μικροκομματική τους ιδιοτέλεια και η μικροπολιτική τους επιβίωση αντιτιθέμενοι στην περιφερειακή αρχή, ανεξαρτήτως του συμφέροντος των πολιτών». Επιμέλεια ΓΙΑΝ. ΜΠ.                                   
               
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
THN αποτίμηση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Μεσσηνίας θα απασχολήσει τον τομεάρχη του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ. για τη Μεσσηνία, καθώς ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με φορείς. Πιο αναλυτικά λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι Πέμπτης αναμένεται να επισκεφθεί τους φορείς της περιοχής στην Κυπαρισσία μετά από σύσκεψη με πολιτικά στελέχη, ενώ η χρονική στιγμή της καθόδου του τομεάρχη της Ν.Δ. στη Μεσσηνία αποκτά σημαντική αξία όχι μόνο για πολιτικές εκτιμήσεις αλλά κυρίως για να αφουγκραστεί τις ανάγκες του τόπου, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δείξει ενδιαφέρον για θέματα που απασχολούν και τις υποδομές της περιοχής, ενώ εκτός από τις επαφές με  τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. στην Μεσσηνία θα επισκεφθεί και το Δημαρχείο της Καλαμάτας καθώς ο πολιτικός φορέας θα έχει γεύση από πρώτο χέρι για την έδρα του Νομού αλλά κυρίως για την επόμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση το 2019.
Ο κ. Κουμουτσάκος επίσημα να τονίσουμε ότι θα εκπροσωπήσει τη Νέα Δημοκρατία στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Καλαμάτας, παρουσία και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου μαζί με φορείς της πόλης. 
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου