19.3.18

Ο έρωτας του Μητροπολίτη με τρανσέξουαλ – Βόμβα για την Εκκλησία

Βόμβα στους κόλπους της Εκκλησίας βάζει η αποκάλυψη γνωστής τρανσέξουαλ για την ερωτική σχέση της με μητροπολίτη! 

Σαράντα χρόνια μετά το ροζ σκάνδαλο του αγίου Πρεβέζης, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Ελλαδική Εκκλησία, έρχεται στο φως μια νέα ιστορία απαγορευμένου έρωτα, με πρωταγωνιστές ιεράρχη και μία τρανσέξουαλ! Μια ιστορία πέρα από κάθε φαντασία!
Ο ερωτικός δεσμός του δεσπότη με την τρανς ξυπνά μνήμες από το σκάνδαλο που ξέσπασε το καλοκαίρι του 1979 που συγκλόνισε και προκάλεσε χάος στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’80.
Το ανώνυμο τηλεφώνημα ενός παπά από την Π...., που περιέγραφε τις ερωτικές αταξίες του μητροπολίτη στον τότε αρχισυντάκτη της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» Σπύρο Καρατζαφέρη, ήταν αρκετό για να ταξιδέψει ο δημοσιογράφος το 1979 έως την πόλη της ....., γράφοντας στη συνέχεια και βιβλίο για την υπόθεση. Το θέμα ήταν «καυτό» και ο γνωστός δημοσιογράφος γρήγορα έβγαλε λαβράκι, που αφορούσε τον δεσμό του αρχιερέα με μια παπαδιά.
H εφημερίδα «Απογευματινή» τότε δημοσίευσε, μάλιστα, πρωτοσέλιδη φωτογραφία του μητροπολίτη με γυμνή γυναίκα σε θέση «ιππαστί», όπως έγραφε η λεζάντα. Θορυβημένος ο τότε υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  έδωσε εντολή στον Αρχιεπίσκοπο Σ......να παραπεμφθεί ο ερωτύλος στην Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη, που καθαίρεσε τελικά τον Σ. Κ. Ο Κ.. έχασε το αξίωμά του, μετακόμισε από την Π..... στην Αθήνα και λειτουργούσε σε εκκλησίες ως απλός ιερέας.
Το ερωτικό σκάνδαλο έδωσε τροφή στα καλλιτεχνικά δρώμενα και η ιστορία του Κ... πέρασε από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο θέατρο και από εκεί στον κινηματογράφο.
Και σήμερα, λοιπόν, εν έτει 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στο φως πρώτη φορά η «Espresso», ύστερα από την εξομολόγηση-καταγγελία της τρανσέξουαλ, από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας της με τον ιεράρχη η γυναίκα (εξ αλλαγής φύλου) τού είχε αποκαλύψει τα πάντα για τη ζωή της που ήταν βουτηγμένη στην ακολασία και του είχε εκμυστηρευτεί το αμαρτωλό παρελθόν της.
Αξίζει να σημειωθεί πως η τρανσέξουαλ και πρώην ιερόδουλη έχει απασχολήσει στο παρελθόν μέχρι και τηλεοπτικές εκπομπές, όταν είχε μιλήσει φόρα παρτίδα και χωρίς αναστολές για τη ζωή της! Από την αλλαγή φύλου μέχρι τις νύχτες πληρωμένου έρωτα στις αγκαλιές ανδρών που τριγυρνούσαν στο σκοτάδι αναζητώντας την ερωτική συντροφιά της στα κρεβάτια της ακολασίας.
Σύμφωνα με την ίδια, από την πρώτη συνάντησή τους με τον μητροπολίτη ο ίδιος ένιωσε ότι είχε μπροστά του τη δική του «Μαρία Μαγδαληνή». Χωρίς να υπολογίσει τίποτα, όπως αποκαλύπτει η ίδια, ο ιεράρχης επιδόθηκε αμέσως σε έναν αγώνα για να την κατακτήσει και να την κάνει δική του.
Υπεράνω υποψίας
Ηταν σίγουρος ότι, λόγω του σοβαρού και υπεράνω υποψίας προφίλ του, οι κρυφές συναντήσεις τους θα ήταν το αμαρτωλό μυστικό τους που δεν θα μάθαινε κανείς.
Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια, εξαιτίας και της αγγελικής μορφής του, δεν ασχολήθηκε ποτέ κάποιος με την προσωπική του ζωή, ψάχνοντας να του βρει κάποιο ψεγάδι. Ακόμα και στις περιπτώσεις κατά τις οποίες καλούσε τον παράνομο δεσμό του στους ναούς όπου ιερουργούσε κανείς δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, αν και υπάρχουν φωτογραφίες που τους απεικονίζουν αρκετά κοντά τον έναν στον άλλον.
Το σίγουρο είναι πως το στόρι ενός απίθανου σκανδάλου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η τρανσέξουαλ, θα μπορούσε να γίνει μέχρι και ταινία, ξεπερνώντας σε «θόρυβο» ακόμη και αυτή του αγίου Πρεβέζης που βγήκε στους κινηματογράφους από τον Δημήτρη Κολλάτο. Η ερωτική σχέση του μητροπολίτη με την τρανσέξουαλ θα δημιουργήσει σάλο! Οι αποκαλύψεις θα είναι συνταρακτικές και θα προκαλέσουν σεισμό στους κόλπους της Εκκλησίας.

eleftherostypos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου