16.3.18

ΦΩΤΟ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Σέρβος παπάς γίνεται τύφλα στις ρακές, τον κουβαλούν στο τρακτέρ μαζί με το φέρετρο

Δεν πρόκειται για τη νέα κωμωδία του Netflix, συνέβη στο Smederevo.

Θα μπορούσε να έχει συμβεί στην Ρουμανία ή την Βουλγαρία, την Ρωσία ή την Πολωνία. Ακόμη και σε υπέροχους νομούς της χώρας μας....
Τα Βαλκάνια και οι συγγενείς περιοχές τους δεν θεωρούνται άδικα από τις πιο cult της Ευρώπης, για να μην πούμε ολόκληρου του πλανήτη.
Όμως το σκηνικό, που θα μπορούσε εύκολα να αποτελεί χαρακτηριστική σκηνή από αμφιλεγόμενη b-movie, παίχτηκε πριν λίγες ημέρες στην μικρή κωμόπολη του Smederevo, στην ανατολική Σερβία.
Ο ντόπιος παπάς, το όνομα του οποίου είναι Nenad, ήπιε λίγη παραπάνω Rakija (η αντίστοιχη τσικουδιά που φτιάχνεται στις σλάβικες χώρες) με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.
Το πρόβλημα είναι πως μετά από λίγη ώρα έπρεπε να τελέσει μια κηδεία.
Φυσικά και το γεγονός πως ήταν εντελώς μεθυσμένος και αναίσθητος δεν εμπόδισε τους συγχωριανούς του να τον «βοηθήσουν» να παραστεί στο μυστήριο και να συμμετέχει σε αυτό, αμέσως μόλις συνέλθει.
Πώς ακριβώς;
Μα φυσικά κουβαλώντας τον, ξαπλωμένο, δίπλα από το φέρετρο με τον εκλιπόντα, στην καρότσα ενός τρακτέρ (φυσικά, πού αλλού;), μέχρι το τοπικό νεκροταφείο.
 Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του site Blic που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, ο πάτερ Nenad συνήλθε μετά από περίπου 45 λεπτά και με κάποιο τρόπο έφερε εις πέρας την τελετή.
Μάλιστα, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του Blic που εντόπισαν τη φωτογραφία στα social media, έκαναν πάνω από 20 τηλέφωνα στο Smederevo, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την εγκυρότητα της ιστορίας. Το υπέροχο είναι πως κανείς δεν τους το διέψευσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου