19.4.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Είδε τον θάνατό του - Το προφητικό μήνυμα του 21χρονου

Λες και είχε προφητεύσει ότι θα έχανε τη ζωή του στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, ο 21χρονος Πάνος Βούλτσος έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Μικρή Μαντίνεια, κατά τη διάρκεια βόλτας με τη φίλη του!
Ο άτυχος νέος είχε προβλέψει ότι το κίτρινο Fiat Punto που αγόρασε με λαχτάρα μόλις πριν από λίγες ημέρες έμελλε να τον οδηγήσει στον θάνατο και το σχόλιο που είχε κάνει σε μία παλιότερη ανάρτηση στο facebook προκαλεί ανατριχίλα.
Συγκεκριμένα, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία του να οδηγεί ένα σκάφος και ένας φίλος του είχε γράψει «Κοίτα μπροστά μην το ρίξεις σε κανέναν γκρεμό», ενώ ο Πάνος τού είχε απαντήσει: «Εμ, τι νομίζεις είμαι της θάλασσας εγώ. Ναι ρε, γκρεμό».
Το τραγικό δυστύχημα έγινε την Κυριακή, λίγο μετά τις 23.30, όταν ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του κίτρινου αυτοκινήτου που κατευθυνόταν προς την Καλαμάτα, λίγο πριν από το σημείο όπου έχει γίνει κατολίσθηση.
Κατέληξε στη θάλασσα
Χωρίς ίχνος φρεναρίσματος, το όχημα με τους δύο επιβάτες έφυγε προς τον γκρεμό και, ύστερα από αρκετές τούμπες, κατέληξε στη θάλασσα με την πλευρά του οδηγού.
Στο σημείο έσπευσαν, εκτός από την Αστυνομία, άνδρες της Πυροσβεστικής, που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των δύο τραυματιών και ασθενοφόρα για τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο.
Ομως ο 21χρονος Πάνος άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα, ενώ η 19χρονη νοσηλεύεται ως πολυτραυματίας αλλά εκτός κινδύνου.
Η κοπέλα, παρά το ισχυρό σοκ, στην πρώτη επαφή με τους αστυνομικούς φέρεται ότι δήλωσε πως θυμάται το αυτοκίνητο να φεύγει από την πορεία του.
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει φρενάρισμα στο σημείο σε συνδυασμό με μαρτυρίες οδηγών που ακολουθούσαν, πως το Fiat δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, προβληματίζουν τους αξιωματικούς της Τροχαίας. Για τον λόγο αυτόν το μικρό Ι.Χ. που είχε αποκτήσει ο άτυχος νεαρός δέκα μέρες πριν σκοτωθεί θα εξεταστεί από πραγματογνώμονα για τυχόν μηχανική βλάβη.

 πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου