16.4.18

Καλαμάτα - Φοβερό τροχαίο στη Μικρή Μαντίνεια

Συγκλονισμένη η Καλαμάτα από το τροχαίο. Το αυτοκίνητο του ζευγαριού κατέληξε σε γκρεμό και αμέσως μετά στη θάλασσα στη Μικρή Μαντίνεια... Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (15-04-2018) στο δρόμο λίγο μετά το ξενοδοχείο Messinian Bay, στη Μικρή Μαντίνεια στην Καλαμάτα.
Ειδικότερα αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε στον γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι οποίες απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες έπειτα από μεγάλη επιχείρηση.
Τελικά ο νεαρός που διακομίσθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εξέπνευσε, ενώ στο όχημα επέβαινε και μια κοπέλα που είναι εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι κινούνταν από Μαντίνεια προς Καλαμάτα. Από πίσω τους ερχόταν άλλο ένα φιλικό ζευγάρι που είδε όλα όσα έγιναν.
«Μόλις το κίτρινο FIAT έπεσε στον γκρεμό, μετά από 3-4 τούμπες κατέληξε στη θάλασσα,  στα βράχια». Τον άτυχο οδηγό που άφησε την τελευταία του πνοή παρέλαβε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα.
Μετά από λίγα λεπτά η Πυροσβεστική βοήθησε την κοπέλα να βγει, έχοντας μεν τις αισθήσεις της αλλά ήταν σε κατάσταση σοκ με πόνους στα κάτω άκρα. Η κοπέλα 22 ετών είναι Μεσσήνια και σπουδάζει στην Ήπειρο




πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου